Cine este cea de-a 48-a victimă a tragediei din Colectiv

Ultima actualizare:
Coperta albumului "Cancer of the Earth", realizată de Tudor Golu
Coperta albumului "Cancer of the Earth", realizată de Tudor Golu

Tudor Golu, ultimul decedat dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodbye to Gravity.

Tudor Golu a decedat la vârsta de 28 de ani, chiar în momentul în care prietenii se bucurau pentru faptul că a trecut cu bine peste transferul în Marea Britanie şi că starea sa era una stabilă. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a formaţiei în care era chitarist, acesta ajunsese cu bine în Ţara Galilor. "Tudor a fost transportat azi noapte în Anglia, a ajuns cu bine la spitalul de acolo şi este în continuare stabil. Atât Radu, cât şi Christian (cei doi membri internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti n.r.) sunt mai bine, sunt conştienţi, mănâncă şi vorbesc. Sperăm să fie bine şi de aici încolo şi ca Tudor să fie pe mâini bune. Mulţumim din nou pentru susţinere, apreciem mult. Trimiteți toate gândurile bune către ei.", spuneau cei care administrează pagina oficială a formaţiei Axial Lead.

Mesajul publicat de Axial Lead
Mesajul publicat de Axial Lead

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic și animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei "The day we die", al formaţiei Googbye to Gravity. Acesta a fost elev al secţiei de Design Ambiental şi Arhitectură a Liceului de Arte Plastice "Nicolae Toniţă" din Bucureşti şi student al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Capitală la Facultatea de Arhitectură, acesta punctând în CV-ul său faptul că nu a absolvit încă aceste studii. 

Pe lângă lucrările pentru cei de la "Goodbye to Gravity". Tudor s-a ocupat şi de coperta albumului "Cancer of the Earth" al trupei Karmic Thread.


    Coperta albumului
Coperta albumului

Marţi, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii. Cum un artist rămâne în memoria colectivă prin opera sa, dorim să vă prezentăm şi ce era Tudor capabil să facă cu o chitară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net