Cine este cea de-a 50-a victimă de la Colectiv. A murit de ziua lui

Ultima actualizare:

    Tânărul ar fi împlinit 19 ani Foto: Arhiva personală
Tânărul ar fi împlinit 19 ani Foto: Arhiva personală

Miercuri (11 noiembrie), bilanţul crunt al tragediei de la Club Colectiv a ajuns la 50 de morţi. Vlăduţ Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Tânărul ar fi împlinit 19 ani în această zi. Era internat la un spital din Chelmsford, în Marea Britanie. Băiatul avea arsuri de gradul II şi III, pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

Vlăduţ Roberto Andy a murit în ziua în care ar fi împlinit frumoasa vârstă de 19 ani, miercuri (11 noiembrie). Medicii susţin că, pe lângă arsurile foarte grave pe care le-a suferit, tânărul avea şi complicaţii la căile respiratorii, la nivel digestiv şi la nivel renal.

Prietenii sfâşiaţi de durere i-au scris tânărului pe pagina de Facebook: "Copil frumos şi nevinovat, astăzi urarea mea şi a tuturor trebuia să fie la mulţi ani, Andy, dar din păcate, ochii şi inimile noastre sunt pline de lacrimi şi durere. Îţi mulţumesc că ai fost prietenul fiului meu". Vlăduţ Roberto Andy era unul dintre cei nouă răniţi care au fost transportaţi în străinătate, duminică noapte (8 noiembrie), cu un avion NATO.

Trupurile celor care au decedat în spitalele din străinătate vor fi repatriate de urgenţă pe cheltuiala statului român, potrivit stirileprotv.ro. În prezent, 74 de pacienţi sunt internaţi în spitalele din România, dintre care 20 sunt în stare critică şi gravă. Ceilalţi 54 de răniţi sunt stabili. Din păcate, 13 persoane au decedat în weekend-ul trecut (7-8 noiembrie), atât în spitalele din ţară.  În momentul de faţă, 29 de oameni sunt internaţi în spitalele din străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net