Cine este Cezar Petcu, mafiotul care l-a tăiat cu sabia pe interlopul Bebino

Ultima actualizare:
Gheorghe Napoleon Bonaparte este unchiul lui Cezar Petcu. El a fost amenințat de interlopi cu incendierea locuinței
Gheorghe Napoleon Bonaparte este unchiul lui Cezar Petcu. El a fost amenințat de interlopi cu incendierea locuinței

Cezar Petcu este membru al clanului Țiganilor, una dintre cele mai violente grupări mafiote din România. I se mai spune și Joe și este cel care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, șeful clanului Sportivilor. Răfuiala a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în plină stradă, iar în urma încăierării cu săbii și alte arme albe Bebino a ajuns în stare gravă la la spital.

Cine este Cezar Petcu, interlopul care l-a măcelărit pe Bebino, șeful „Sportivilor”

Cezar Petcu are 21 de ani și este nepotul antrenorului de box Gheorghe Napoleon-Bonaparte, care activează la clubul sportiv Dinamo.  Joe, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, este un fost boxer, tatuat din cap până-n picioare și mare pasionat de motoare. Când s-a predat autorităților, în după-amiaza  zilei de luni, el a ajuns la sediul poliției călare pe motocicletă Harley și a intrat în secție cu casca pe cap.


    Gheorghe Napoleon Bonaparte este unchiul lui Cezar Petcu. El a fost amenințat de interlopi cu incendierea locuinței
Gheorghe Napoleon Bonaparte este unchiul lui Cezar Petcu. El a fost amenințat de interlopi cu incendierea locuinței

Cezar Petcu este nepotul lui Gheorghe Napoleon-Bonaparte, antrenor de box la clubul Dinamo și fost coordonator al lotului olimpic. Acesta a declarat în presă că nu are nici o legătură cu războiul din cartierul Tei-Toboc și nu răspunde pentru faptele lui Joe. „O parte a presei s-a folosit de numele meu ca să facă rating. N-am nicio legătură cu lumea interlopă. Nepotul meu, despre care se spune că a fost implicat în altercație, este major și răspunde pentru faptele lui, dacă va fi găsit vinovat. Eu nu răspund decât pentru faptele mele, și atât. Nu răspund nici măcar pentru faptele copiilor mei”, a spus el jurnaliștilor de la ceteteanul.net. „Am aflat mai întâi din presă ce s-a întâmplat, apoi am vorbit cu cei din familie. Acest scandal îmi afectează numele, imaginea, dar și siguranța mea și a familiei mele”. Antrenorul a mărturisit că imediat după incident a primit mai multe amenințări și i s-a spus că i se va da foc la casă.

Motivul înăierării celor două clanuri mafiote: banii și influența în zonă

Războiul dintre șeful Clanului Sportivilor, Bebino alias King Kong din Berceni și Cezar Petcu – Joe – membru al clanului Țiganilor, mocnea de ceva timp. Conflictul a izbucnit în momentul în care Bebino i-ar fi cerut lui Joe o sumă de bani ce reprezenta o taxă de protecție. Cezar Petcu a fost de accord să-i plătească banii și a ales ca loc de întâlnire un loc public din cartierul Tei Toboc. Când membrii celor două clanuri s-au întâlnit, a început un adevărat măcel, în urmă căruia Bebino a scăpat foarte „șifonat”.  Și-a pierdut două degete într-o altercație cu săbii, are tendoanele de la mâini secționate, prezintă numeroase răni și contuzii și are abdomenul tăiat. El a fost internat de urgență la Spitalul Pantelimon și află sub paza jandarmilor. Deși a scăpat cu viață, King Kong din Berceni a rămas infirm.

Cezar Petcu s-a predat poliției după trei zile

Imediat după eveniment, Petcu a fugit din București, însă s-a predat autorităților după trei zile. Se pare că gestul a fost făcut la insistențele mamei sale căreia jandarmii i-au percheziționat casa. Acum, el este acuzat de tentativă de omor și a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii vor cere arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Conflictul dintre Cezar Petcu, membru al clanului Țiganilor, și Bebino, șeful grupării Sportivilor, ar putea escalada, se tem autoritățile. Se pare că există informații conform cărora în weekend, în Republica Moldova  s-ar fi înregistrat o creștere alarmantă a numărului de vânzări de arme. Asta, în ideea în care cele două grupări mafiote au anunțat că plănuiesc o nouă răfuială și caută un loc unde să se întâlnească. Polițiștii din București sunt în alertă, iar Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat că activitatea clanurilor de interlopi este atent monitorizată.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net