Cine este Ciprian Napy, cel care l-a omorât pe Emi Pian. I-a băgat cuțitul în gât, plămâni și i-a tăiat artera femurală

Ultima actualizare:

    Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2
Ciprian Napy conduce, împreună cu tatăl său, clanul Rinu, ce deține controlul în sectorul 2

Ciprian Napy, pe numele său adevărat Ciprian Gheorghe, este principalul suspect în cazul execuției interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor. Acesta este fiul clanului Rinu și se află acum internat la Spitalul Elias, sub pază. Nu a fost reținut, dar a fost audiat de polițiști.

O noapte dedicată jocurilor de noroc s-a transformat într-un adevărat război între clanurile interlope care fac legea în Capitală. Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, și Ciprian Napy, care conduce alături de tatăl său gruparea Rinu, s-au luat la harță în noaptea de 3-4 spre august.

Totul a pornit de la banii împrumutați unei persoane. S-au înjurat 30 de secunde, după care s-au îmbrâncit, iar Napy a scos un cuțit și l-a tăiat pe Emi Pian la gât, în zona plămânilor, iar ca să fie sigur că e mort i-a secționat artera fermurală.

Întreaga scenă, care ar fi durat un minut, a fost povestită de un martor la audieri. Suspectul principal în cazul omorului a ajuns și el la spital cu spatele despicat. 

Ciprian Napy i-a băgat cuțitul în gât, plâmâni și i-a tăiat artera femurală lui Emi Pian

”Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napy, care încerca să-l înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital. L-a luat în brațe pe Emi, i-a pus garou la picior pentru că ieșeau șiroaie de sânge din artera femurală și a fugit cu el la mașină, apoi la spital. Tot timpul a vorbit cu Emi, a încercat să-l țină conștient și în viață”, a spus unul dintre cei care au asistat la oribila crimă.

Emi Pian a fost hăcuit în urma scandalului
Emi Pian a fost hăcuit în urma scandalului

Audiat pe patul de spital, Ciprian a recunoscut altercația, dar a spus că nu știe sigur dacă el l-a omorât pe amicul său de barbut.

Interesant este faptul că acesta era prieten la cataramă cu Laurențiu Pian, fratele celui ucis, iar până în 2013 clanurile Duduienilor și Rinu au făcut afaceri împreună.

Ciprian Napy conducea clanul Rinu

După ce s-au despărțit, liderii au stabilit să nu se bage unii peste alții și să nu le dea bani cu camătă acelorași persoane. Ceea ce s-a întâmplat, iar de aici războiul pe viață și pe moarte.

Gruparea Rinu acționează în sectorul 2, în zona Podului Colentina, iar Duduienii au acaparat sectorul 6 și se ocupă cu șantaj, recuperări, taxe de protecție, cămătărie, proxenetism, trafic de droguri. Moartea lui Pian a semănat teroare în rândul familiei lui Ciprian.

Acesta a fost amenințat cu moartea, iar rudele sale se pare că au fost scoase din țară de teama execuțiilor ce ar urma.

Primele represalii din partea Duduienilor au avut loc aseară, 5 august, când casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin.

Mesaje de amenințare pe Facebook a lui Ciprian Napy

În plus, pe pagina de Facebook a lui Napy curg mesaje de amenințare. „O să ajungi un sclav! O sa vrei să-ți ei viața singur și nu vei mai putea, jeg de om ce ești. Vei putrezi toată viața ta în pușcărie. Sau nu vei mai apuca să intri că o sa te bage lumea în pământ”;

Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Emi Pian, aflat într-un sicriu cu geam și aer condiționat
Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Emi Pian, aflat într-un sicriu cu geam și aer condiționat

„Să dea Dumnezeu și Măicuța Domnului să nu mai apuci să vezi lumina zilei niciodată! Să te ajungă toate blestemele din lume. Să ai parte de cea mai urâtă moarte, zdreanță penală, infectă, ce ești! Tot nu vei scapa așa ușor nici în gaură de șarpe, oriunde vei merge în lume asta tot vei muri”;

”Ești un sclav și Emi Pian a fost este și va fi Regele interlopilor. Vei muri și tu în curând jegule, familia lui Pian nu își va lasa răzbunarea așa ușor! Îți doresc tot râul din lumea asta. Li la fel să mori și tu în cele mai mari chinuri”, au scris susținătorii Duduineilor.

Emi Pian va fi înmormântat, se pare, duminică, 9 august, iar până atunci va fi privegheat de apropiați.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-cum-arata-priveghiul-interlopului-emi-pian-invitatii-nu-respecta-masurile

https://www.click.ro/news/national/puscaria-l-ar-fi-salvat-de-la-moarte-pe-emi-pian-interlopul-ar-fi-trebuit-sa-fie

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net