Cine este fetița înfiată în secret de Victor Ponta și soția lui, Daciana

Ultima actualizare:

    Victor și Daciana Ponta au acum 3 copiifoto: arhivă personală
Victor și Daciana Ponta au acum 3 copiifoto: arhivă personală

Victor Ponta a aruncat bomba marți seara, în interviul cu Denise Rifai, de la Kanal D: a spus că are 3, nu 2 copii, așa cum se știa până acum, iar adevărul a ieșit la lumină imediat după încheierea emisiunii: el și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță. Iată cine este copila care a ajuns în familia fostului premier!

Victor Ponta (48 de ani) a surprins pe toată lumea duminică seara, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale la alegerile parlamentare, când a anunțat că se retrage din viața politică. Partidul său, PRO România, nu reușește să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament. „Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Iată că unul dintre motivele legate de familie s-a clarificat marți seara, odată cu prezența fostului premier în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D. El și Daciana Sârbu au adoptat un copil.

Au fost mai multe momente în emisiune în care Victor Ponta a dat de înțeles că are trei copii. Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”. Apoi, întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta, scrie Wowbiz.ro. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Cine este fetița înfiată de Victor Ponta

Potrivit Wowbiz.ro, copilul despre care a vorbit Victor Ponta în emisiunea lui Denise Rifai este o fetiță înfiată dintr-un centru de plasament de acesta și de soția sa, Daciana Sârbu. Micuța are 6 ani, se numește Maria, iar Victor Ponta nu a vrut să vorbească despre ea până acum pentru a nu se interpreta că se folosește de acest subiect în campanie. Mai ales că actele de adopție au fost gata chiar înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. După emisiune, și Denise Rifai a venit cu lămuriri pe contul ei de socializare. „Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare. Despre Victor Ponta se știa că au doi copii, Andrei, de 17 ani, din prima căsătorie, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

Citește și:

INTERVIU Daciana Sârbu, povești despre familie și cofetărie. Cu ce desert îl răsfață pe Victor Ponta

Victor Ponta a înfiat o fetiță! A aruncat bomba în emisiunea lui Denise Rifai!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net