Cine este Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan. Uite ce familie frumoasă au împreună!

Ultima actualizare:
Nicușor Dan are o fetiță în vârstă de patru ani pe nume Aheea
Nicușor Dan are o fetiță în vârstă de patru ani pe nume Aheea

Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan, poate fi numită, pe bună dreptate, „prima doamnă a Bucureștiului”. Căci ea este cea care l-a susținut necondiționat pe actualul primar al Capitalei în cariera sa politică, dar mai ales în timpul campaniei electorale din acest an. În cazul ei, expresia „în spatele unui bărbat de succes se ascunde o femeie puternică” este mai mult decât adevărată, deoarece Mirabela este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România și femeia alături de care Nicușor Dan a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, iar apoi al partidului Uniunea Salvați România.

Mirabela Grădinaru este din Vaslui 

În prezent, MIrabela locuiește alături de soțul și fetița lor cu chirie, într-un apartament din sectorul 6, în Militari, în zona Pieței Gorjului. Însă ea este o moldoveancă autentică. Orașul Vaslui va rămâne pentru totdeauna a doua sa casă, căci aici s-a născut, aici a copilărit și aici trăiesc toate persoanele dragi din viața ei: mama, bunicii, rudele și foarte mulți prieteni pe care îi vizitează ori de câte ori are ocazia.

O poveste de dragoste în pași de dans. Mihaela: „A fost dragoste la prima vedere”

Potrivit publicației vremeanoua.ro, povestea de dragoste dintre Mirabela și Nicușor a început acum 15 ani, în anul 2005. „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câțiva ani Mirabela pentru jurnaliștii de la vremeanoua.ro. 

Mirabela Grădinaru și-a susținut soțul pe parcursul întregii sale cariere politice
Mirabela Grădinaru și-a susținut soțul pe parcursul întregii sale cariere politice

Cel mai fericit tătic din lume: „Mulțumesc, Mirabela!”

În luna mai a anului 2016 avea să vină pe lume fetița lor, Aheea, iar Nicușor Dan scria atunci pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”. În ianuarie 2017, fetița avea să devină, fără să vrea sau să conștientizeze, cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București. Iar asta pentru că Nicușor Dan a venit în Piața Victoriei însoțit de întreaga sa familie. El și-a ținut copilul în brațe, învelit într-o păturică. „Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri, spunea pe atunci politicianul. 

O nuntă simplă și discretă

În același an, în toamnă, după alegerile parlamentare, cei doi s-au căsătorit. Simplu, într-un cadru restrâns, fără mare tam-tam și într-un mod cât mai discret.  “Am ales sã facem nunta dupã alegeri (este vorba despre alegerile locale din 2016) si nu înainte de campanie, pentru cã nu vrem sã transformãm acest eveniment într-un circ”, spunea pe atunci Nicușor Dan. „Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntã simplã, discretã, în stilul nostru”. Și Mirabela declara în acea perioadă că vor să-ți păstreze viața personală departe de cea publică. „Dorim sã ne pãstrãm viata personalã departe de cea publicã, sã rãmânã în intimitatea noastrã si nu pe primele pagini ale ziarelor, pentru cã, desi Nicusor Dan a ales sã devinã o persoanã publicã, la urma urmei suntem oameni liberi si nu apartinem cu totul societãtii în care trãim”. O explicație simplă, de bun simț și foarte diplomată. 

Nicușor Dan a mers la vot împreună cu Mirabela și fiica lor Aheea, care are 4 ani
Nicușor Dan a mers la vot împreună cu Mirabela și fiica lor Aheea, care are 4 ani

Mirabela Grădinaru, despre Nicușor Dan: „M-a învățat iubirea necondiționată”

Mirabela Grădinaru și-a sprijinit soțul în campania electorală din acest an și l-a susținut necondiționat. A vorbit mult despre soțul ei în această perioadă încercând să0i facă și pe alții să-l cunoască nu numai pe politicianul Nicușor Dan, ci și pe omul din spatele numelui. „M-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru”, spunea ea într-o postare pe Facebook.. Iată însă ce scria Mirabela grădinaru în plină campanie electorală, în data de 23 septembrie: 

„S-au scris multe despre Nicusor și totusi prea putine, daca este sa ma gandesc la ce reprezinta Nicusor pentru Romania. Nu voi face lista realizarilor lui, va las pe voi sa o faceti, dar voi scrie cateva randuri despre ce inseamna Nicusor pentru familia noastra, despre bucuria de a-l avea ca partener de viata si tata al fetitei noastre. Cu Nicusor fiecare zi este una deosebita, pentru ca reuseste sa ne surprinda placut in fiecare moment pe care-l petrecem impreuna: povestind intamplari din copilarie si adolescenta atunci cand stam la masa, citindu-ne poezii in serile in care nu este la TV, jucand sah si carti, cu cate o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare in parc sau prin cartier, cand ne intreaba daca avem bagajele pregatite si ne urcam in masina, fara sa stim destinatia finala.

Nicusor m-a invatat « iubirea neconditionata » si, fara sa exagerez, il consider echilibrul caminului nostru. Este un partener de incredere si pe care ma pot baza tot timpul, fie ca vorbesc despre mine sau despre fetita noastra. Nicusor isi respecta tot timpul promisiunile, dar asta o stim cu totii, nu este nevoie sa detaliez. Cu Nicusor am cautat statiuni mai putin cunoscute turistilor, in Grecia, pana la 4 dimineata, am facut matematica pe plaja in Vama Veche si am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza. Dar tot cu Nicusor am cautat locuinta, gradinita si bona pentru Aheea, sau medici, atunci cand a fost cazul. Nicusor este acel membru al familiei pe care toata lumea il iubeste, il respecta si-l apreciaza, si asta nu pentru ceea ce face el in viata publica, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoara si pentru modul in care relationeaza ca fiu, frate, nepot, verisor, prieten, tata si partener.

Tot el ne reaminteste, zi de zi, sa fim recunoscatori pentru sansa de a fi sanatosi si de a fi impreuna, sa nu uitam sa ne bucuram de viata si de tot ce ne ofera ea.


    Nicușor Dan a mers la vot împreună cu Mirabela și fiica lor Aheea, care are 4 aniSursa foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea
Nicușor Dan a mers la vot împreună cu Mirabela și fiica lor Aheea, care are 4 aniSursa foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

In ceea ce priveste proiectul Bucuresti, l-am sustinut pe Nicusor inca de cand a infiintat “Asociatia Salvati Bucurestiul” si, ulterior, cand a decis sa intre in politica. Astazi, eu si fiica noastra continuam sa-l sustinem, chiar daca asta se traduce in « mai putin timp petrecut in familie », pentru ca nu este doar proiectul lui, este proiectul tuturor celor care-si doresc o schimbare.

Pentru mine, Nicusor este un invingator si sunt optimista ca si noi, locuitorii Bucurestiului, vom invinge pe 27 septembrie cand vom iesi sa votam. Sa nu uitam, fiecare vot conteaza!”

CITEȘTE ȘI: 

Cine este Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei

Ce avere are Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net