Cine este Nicolae Moga propus ca ministru de interne. Ce avere are senatorul

Ultima actualizare:

    Nicolae Moga este propunerea social-democraților pentru a prelua unul dintre cele mai importante ministere, cel de InterneFOTO: adevarul.ro
Nicolae Moga este propunerea social-democraților pentru a prelua unul dintre cele mai importante ministere, cel de InterneFOTO: adevarul.ro

Nicolae Moga este propunerea social-democraților pentru a prelua unul dintre cele mai importante ministere, cel de Interne. Senator la al treilea mandat, Nicolae Moga face parte din conducerea PSD Constanța. Uite ce avere are!

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că partidul a decis că aducerea lui Nicolae Moga în fruntea Ministerului de Interne va fi un plus de imagine pentru instituție, scrie digi24.ro.

  • Nicolae Moga (66 de ani) a absolvit în 1997 Institutul Politehnic București, Facultatea se Energetică, iar 25 de ani mai târziu și-a completat studiile la Universitatea Ecologică.
  • În 2002 începe studii postuniversitare în management și finanțare locală și, în paralel, Facultatea de Drept pe care o termină în 2006. 
  • În 2011, își trece în CV și un certificat de absolvire a unui curs la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.
  • În 1977, Nicolae Moga s-a angajat ca șef lot la Energomontaj Turceni, iar din 1980 a fost șef de brigadă, coordonator lucrări de constructii montaj ecluzele Navodari si Cernavoda - Energomontaj Năvodari.
  • Între 1986 și 1991 a fost director adjunct Management - Energomontaj CNE Cernavoda, sectorul Termocentrale Electrice.
  • În CV-ul său, figurează și 10 ani în care a fost manager coordonator lucrări construcții-transport, SC.TRACON SRL.
  • Inginer de profesie, Nicolae Moga a intrat în politică în 2003, când a devenit membru PSD odată cu Radu Mazăre, de care l-a legat o lungă relație personală, dar și profesională.
  • Împreună au înființat o televiziune locală pe care Moga a condus-o între 1996 și 2000.
  • A fost numit imediat subprefect la Constanța, iar în 2008 și-a început cariera de senator, neîntreruptă până acum.
  • A fost pe rând vicepreședinte al Comisiei de Apărare, vicepreședinte al Senatului, chestor și membru al Comisiei pentru legile justiției.
  • În prezent, este din nou vicepreședinte al Senatului.

Nicolae Moga, averea

În declarația de avere depusă luna trecută, Nicolae Moga menționează două terenuri în județul Constanța, o locuință și două case de vacanță tot la malul mării și 50.000 de lei în cont, scrie digi24.ro.

Anul trecut a încasat peste 142.000 de lei de la Senat, 48.000 de lei din pensie și 179.000 de lei din dividende de la firma sa de construcții.

În ultima declarație de avere menționează că și-a împrumutat fiul cu peste 330.000 de lei și o altă persoană cu 250.000 de lei, scrie digi24.ro.

Din 1992, Nicolae Moga este beneficiarul unui certificat de revoluționar.

Citește și

Eugen Teodorovici este dator pe viaţă. Ce sume uriașe a împrumutat

Cine este Răzvan Cuc, din nou ministru la Transporturi. Ce avere are

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net