Cine este omul de afaceri mort în mașina care a explodat la Arad. Era singurul crescător de somn african din România

Ultima actualizare:

    Ioan Crișan (66 de ani) a murit sâmbătă dimineață după ce mașina personală a explodatfoto: Claudia Untaru
Ioan Crișan (66 de ani) a murit sâmbătă dimineață după ce mașina personală a explodatfoto: Claudia Untaru

Ioan Crişan (66 de ani), omul de afaceri care a murit în explozia produsă sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. Crişan era singurul crescător de somn african din România.

Ioan Crişan a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroportul Arad, iar apoi s-a ocupat de transporturi şi a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere. Practic, Crişan a înfiinţat prima crescătorie de somn african din România, în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. În 2013, Crişan declara pentru „Adevărul” că are 22 de bazine, din care 15 erau pline cu somni de diferite dimensiuni, de la 250 g la 15 kg.

Crişan a început afacerea în 2007, cu un împrumut de la bancă şi prieteni, de 260 de mii de euro. Cu aceşti bani a cumpărat 50 de hectare de teren, utilaje şi peşte.  

Reamintim, Ioan Crişan (66 de ani), care era fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, a murit sâmbătă dimineaţa după ce maşina în care se afla, o limuzină Mercedes, a explodat în condiţii suspecte în parcarea unui supermarket Profi. Ioan Crişan pleca din parcare în momentul în care maşina sa a sărit în aer, bubuitura fiind auzită de la distanţă.

Citește pe Adevarul.ro care era situația financiară a firmei lui Ioan Crișan 

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net