Cine este polițistul care a bătut o femeie până a desfigurat-o. Imagini care vă pot afecta emoțional

Ultima actualizare:

    Polițistul a fost identificat ulterior drept Nicușor Rotaru Foto: Arhivă personală
Polițistul a fost identificat ulterior drept Nicușor Rotaru Foto: Arhivă personală

Un poliţist a bătut până la desfigurare o femeie pe care o chemase în locuința lui pentru curăţenie. Victima din orașul Potcoava, județul Olt, îl acuză pe un polițist din localitate că a bătut-o cu pumnii, picioarele și vătraiul și a amenințat-o că o îngroapă în grădină. De asemenea, aceasta susține că bărbatul ar fi dorit să întrețină și relații sexuale cu ea.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați sâmbătă, 26 octombrie, de o femeie în vârstă de 49 de ani, din orașul Potcoava, despre faptul că a fost bătută cu bestialitate de o persoană care a chemat-o la curățenie. 

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Barbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa”, au declarat reprezentanții IPJ Olt, potrivit Digi 24

Femeia a fost bătută până la desfigurare
Femeia a fost bătută până la desfigurare

Cine este polițistul care a desfigurat în bătaie o femeie pe care o chemase la curățenie

Întreg incidentul a fost detaliat ulterior pe o rețea de socializare, chiar de femeia în cauză. Aceasta a povesti că a fost chemată la locuința polițistului, pe nume Nicușor Rotaru, pentru a-i zugrăvi pereții, iar acolo a fost lovită de acesta cu pumnii, picioarele și cu vătraiul și a fost amenințată că va fi îngropată în grădină. Victima a atașat și câteva imagini tulburătoare cu starea în care se află după bătaia primită. 

„Treaba mea este să îți salvez fundul”, scrie pe pagina de Facebook a lui Nicușor Rotaru
„Treaba mea este să îți salvez fundul”, scrie pe pagina de Facebook a lui Nicușor Rotaru

„Prima dată m-a chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (...)

Mă ruga să beau și eu am spus că nu beau și m-a stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (...) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia.

Ce spun reprezentanții Poliției 

Potrivit IPJ Olt, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind făcute sub coordonarea procurorului.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, mai declară reprezentanții IPJ Olt.

Femeia în vârstă de 49 de ani a fost internată în spital în urma loviturilor puternice primite în față și pe corp. Ea l-a indicat drept agresor pe un agent de poliție din localitatea Potcoava, Nicușor Rotaru. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net