Cine este polițistul motociclist de la Brigada Rutieră a Capitalei care a murit joi noapte în fața Parlamentului

Ultima actualizare:

    Motocicleta polițistului a fost lovită în plin de un autoturism
Motocicleta polițistului a fost lovită în plin de un autoturism

Este o zi tristă la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei. Ionuț Negrilă, agent șef adjunct motociclist la Brigada Rutieră, 31 de ani a murit joi seară în urma unui accident rutier. Era în timpul liber și își testa motocicleta personală în fața Palatului Parlamentului când a fost lovit în plin de o mașină. După câteva minute, Ionuț a murit în ciuda încercărilor disperate ale paramedicilor de a-l resuscita.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Libertății, în fața Palatului Parlamentului, iar în urma impactului motociclistul a fost aruncat la 10 metri distanță pe asfalt. Tânărul polițist Ionuț Negrilă avea o vechime de 10 ani în Brigada Rutieră, era necasatorit și nu avea copii.


    Agentul Ionuț Negrilă era polițist motociclist la Brigada Rutieră
Agentul Ionuț Negrilă era polițist motociclist la Brigada Rutieră

Ce spun polițiștii despre accident

”În jurul orei 18.56, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, conform unui comunicat remis presei de Poliția Capitalei. Nu se știe deocamdată care a fost cauza și cine se face vinovat de tragicul accident, însă unii martori susțin că tânărul aflat pe motocicletă își testa vehiculul mergând pe o roată și accelerând pe spații mici.


    Polițistul își testa motocicleta pe care o luase de la reparat
Polițistul își testa motocicleta pe care o luase de la reparat

Polițistul era în timpul liber cu motocicleta personală

Polițistul era pasionat de motociclete, iar în seara fatidică în care și-a pierdut viața își testa motocicleta personală pe care tocmai o recuperase de la un service. El era în timpul său liber, nu se afla în timpul programului de muncă la momentul incidentului.”Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, a povestit pentru digi24.ro, Bogdan Bănică liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România. Locul accidentului a devenit încă de joi seară un adevărat altar plin de lumânări aprinse de colegii polițistului și de alți pasionați de motociclism.

Citiți și

Poliţistul care a căzut în groapă, în coloana ministrului Oprea?

Poliția recunoaște: Polițistul mort deschidea drumul pentru Oprea

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net