Cine a folosit telefonul Luizei miercuri noapte?

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu  (18 ani) a fost  răpită în Caracal
Luiza Melencu (18 ani) a fost răpită în Caracal

Episod straniu! O colegă de clasă a Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită pe 14 aprilie de Gheorghe Dincă, a semnalat familiei o întâmplare misterioasă. Miercuri noapte, în grupul de WhatsApp al clasei, a apărut activitate pe contul fetei despre care mecanicul susţine că a ucis-o, i-a ars cadavrul şi i-a îngropat rămăşiţele într-o lizieră de la marginea Caracalului.

Luiza Melencu, puştoiaca pe care zâmbetul n-o părăsea niciodată, a dispărut într-o duminică, pe 14 aprilie, după ce a plecat din Dioşti (Dolj) spre Caracal, pentru a scoate, de la un bancomat, bani trimişi de mama sa, care lucra în Anglia, cu un contract temporar de muncă. Fata era nerăbdătoare să-şi cumpere o pereche de pantofi sport. La întoarcere, fiindcă microbuzele nu aveau curse duminica, a plecat cu o maşină de ocazie, un Renault Megane gri, cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW, aparţinându-i lui Gheorghe Dincă. De atunci, pe fata pe care toată lumea o alinta Lulu, parcă a înghiţit-o pământul. Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal, a mărturisit în timpul audierilor că le-a violat şi le-a omorât pe Luiza Melencu (18 ani) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani). Analiza ADN a rămăşiţelor din incineratorul artizanal a confirmat că îi aparţin Alexandrei. Examinarea fragmentelor osoase calcinate găsite, la indicaţiile lui Dincă, în pădure arată că e vorba de o fată de 15 – 19 ani, dar nu s-a stabilit încă dacă e vorba despre Luiza. Dacă telefonul Alexandrei, aruncat de criminal când a răpit-o, a fost găsit de anchetatori, mobilul Luizei n-a fost încă descoperit, scrie adevarul.ro.

O colegă de clasă şi prietenă bună a Luizei a anunţat familia Melencu, ieri dimineaţă, despre faptul că miercuri noapte, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei. „Ne-a sunat o prietenă a Luizei”, povesteşte bunicul fetei dispărute. “Ea avea şi un cont pe WhatsApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul (n.r. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (...) E ceva ciudat... Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei.  Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva şi începând de azi, de la ora 1.00, nu mai e activ. (...) Am dat telefon procurorului de la Craiova şi a luat legătura cu fata asta”, adaugă bunicul fetei. 

Prietena Luizei, care spune că a fost între timp contactată de către anchetatori, este convinsă că telefonul Luizei e în posesia cuiva, deşi anchetatorii au „măturat“ centimetru cu centimetru un lan de floarea-soarelui, acolo unde Dincă le-a indicat că ar fi aruncat mobilul. „La 00:56 a ieşit din grup“, spune fata, care a făcut şi un print-screen. Prietena Luizei detaliază că, după această activitate, a încercat să sune pe numărul fetei dispărute, însă a intrat robotul telefonic. Până în această noapte, în grupul de WhatsApp al clasei, colegii Luizei puteau vedea că fata a fost activă ultima dată în 14 aprilie 2019, exact data dispariţiei. „Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.r. - din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Cred că e la cineva telefonul ei. Sau cartela“,  afirmă prietena Luizei. Colega de clasă mai spune că anchetatorii nu i-au precizat dacă au găsit sau nu telefonul Luizei ori ce verificări fac la acest moment. 

«Nu mai putea să facă sex şi asta îl înnebunea»

Bărbatul de 66 de ani din Caracal era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri, consideră psihologii criminaliști. De altfel, Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex. “În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia că poate să se ajungă aici?”, spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă. Există informaţii potrivit cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor. “Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie”, povestește unul dintre foștii săi colegi. “El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, mai spune omul pentru adevarul.ro.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia că toate atrocităţile comise de bărbatul din Caracal au plecat de la obsesiile sexuale. “Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net