Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor

Ultima actualizare:

    Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Unele vedete au preferat să vină doar la priveghiFoto: BLITZ
Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Unele vedete au preferat să vină doar la priveghiFoto: BLITZ

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare a fost condus pe ultimul drum joi, de familie, prieteni, colaboratori apropiați, dar și de oameni obișnuiți care l-au apreciat. Au fost însă și câteva absențe neașteptate din cortegiul funerar. Iată cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, deși toată lumea se aștepta să-i vadă la căpătâiul tribunului.

Peste 4.000 de oameni l-au aplaudat pe Vadim Tudor pe ultimul drum. Printre aceștia, nume grele ale politicii și showbiz-ului autohton, precum Nicolae Văcăroiu, Cazimir Ionescu, Olguța Vasilescu, Marian Nistor, Miron Cozma sau Irina Loghin. Alte personalități ale scenei publice românești însă au preferat să trimită doar o coroană sau să se afișeze numai la priveghiul de miercuri. Nu există încă o explicație oficială pentru cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, dar pentru câteva persoane putem intui care a fost motivul.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Zăvoranca, Becali și Ionuț Dolănescu, doar la priveghi

Prieteni la cataramă timp de mulți ani, Vadim Tudor și Gigi Becali s-au certat în 2012 și nimic nu i-a mai putut împăca. Moartea fondatorului Partidului România Mare a nivelat însă asperitățile, iar Gigi Becali a găsit resursele sufletești pentru a părticipa la priveghiul de la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Nu însă și la înmormântare. În aceeași situație a fost Oana Zăvoranu, cu care tribunul a avut o întreagă istorie de scandaluri televizate. Vedeta a venit la priveghi, dar nu s-a arătat și la înmormântarea de joi. Surprinzător, la fel a făcut și Ionuț Dolănescu, despre care toată lumea știa că a fost în relații foarte bune cu Vadim. Tribunul i-a ținut partea în scandalul cu fratele său, pentru moștenirea lui Ion Dolănescu.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Mirabela Dauer și Florin Piersic evită înmormântările

Menționați în toate montajele televiziunilor care au relatat pe larg subiectul, Mirabela Dauer și Florin Piersic au asigurat fundalul sonor, însă au lipsit de la înmormântare. În 1983, Vadim Tudor i-a dat lui Marian Nistor versurile pentru piesa "Mulţumesc, iubită mamă", versuri scrise pentru mama sa care tocmai fusese operată. Deşi tribunul  îşi dorea ca melodia să fie cântată de Corina Chiriac, Marian Nistor i-a dat-o Mirabelei Dauer. Rezultatul l-a mulţumit enorm pe fostul senator. Mai mult, mama lui a fost profund impresionată de melodie şi a plâns când a auzit-o. cei care s-au întrebat cine a lipsit de la înmormântarea lui Vadim Tudor au constat cu surprindere prezența pe listă a celor doi. Despre Mirabela și Florin se știe însă că evită înmormântările din principiu.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Isărescu și Președinția au trimis coroane

Fost senator, fost europarlamentar, candidat de cinci ori la președinția României, Vadim Tudor a jucat un rol important pe scena politică românească. Și totuși, Senatul a refuzat depunerea sicriului cu trupul neînsuflețit al fondatorului Partidului România Mare în holul Parlamentului. Nici la înmormântare nu s-au înghesuit liderii politici. Printre coroane a putut fi observată însă una din partea Administrației Prezidențiale, dar și una din partea lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale, autor, de altfel, și al unui elogiu post mortem îndelung criticat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net