Mihai Bara si Ana-Maria Manea sunt numele celor doi polițiști căzuți la datorie, care au murit în chinuri groaznice, blocați în autospeciala care a luat foc în urma accidentului petrecut marți între localitățile Șutești și Constantinești, din județul Brăila.


Agentul Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani, era angajată de doar 5 luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani), era un poliţist cu vechime în poliţie și mai avea un an până la pensie. ”În această seară (n.r. marți, 9 iunie), colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul autospecialei, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați). Dumnezeu să-i odihnească în pace”, au anunțat pe Facebook reprezentanții Sindicatului Europol.

„Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

politisti-decedati.jpg

Agentul-șef Mihai Bara și agentul Ana Maria Manea nu au mai avut nicio șansă de salvare
foto: Facebook
Loading...