Cine sunt proprietarii Clubului Colectiv

Ultima actualizare:

    Alin Anastasesu, Costin Mincu şi Paul Ganea sunt acţionarii Clubului ColectivFoto: montaj Click!
Alin Anastasesu, Costin Mincu şi Paul Ganea sunt acţionarii Clubului ColectivFoto: montaj Click!

Clubul Colectiv, locul unde au murit 27 de oameni şi alţi aproape 180 au fost răniţi vineri noaptea (30 octombrie), funcţiona în fosta clădire a unei fabrici de încălţăminte. Localul era deţinut de trei acţionari, care veneau toţi din industria organizării de spectacole şi din publicitate.

Clubul Colectiv se află într-un dintre spaţiile fostei fabrici de încălţăminte "Pionierul", de pe strada Tăbăcarilor. Firma care deţine spaţiul de 425 de metri l-a închiriat, din 30 septembrie 2014, societăţii Colectiv Club SRL, pentru suma de 1.488 de euro pe lună, adică 3,5 euro pe metru pătrat. Societatea în cauză este deţinută de trei acţionari: Costin Mincu (23%), Alin Anastasescu (47%) şi Paul Cătălin Gancea (30%). 

Clubul Colectiv funcţiona în incinta fabricii din 2013, dar avea în spate o altă firmă. Este vorba despre Music Hall SRL, care a și înregistrat numele clubului la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Mincu şi Anastasescu sunt acţionarii acestei companii. 

Ei deţin Clubul Colectiv

În vârstă de 36 de ani, Costin Mincu a început să lucreze ca barman într-un club din Bucureşti, apoi şi-a deschis propriile baruri, conform digi24.ro. El mai este acţionarul a 11 alte cluburi şi firme de organizări de concerte, printre care Elefant Club, Mamut Pub, Goblin Bar şi Hades Records. Trei dintre alte cluburi deţinute de Mincu îşi desfăroasă activitatea în subsoluri: Goblin Nightwatcher de pe strada Smârdan, Elephant Pub & Alive Music de pe strada Gabroveni, ambele din Bucureşti şi clubul Goblin Constanţa.

Alin Anastasescu are 28 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Arte, potrivit contului său de Linkedin. Altături de Costin Mincu, el a fondat Clubul Colectiv în mai 2013. Alin Anastasescu este şi producător la cevadevis.ro, unde a realizat mai multe materiale de publicitate pentru branduri cunoscute. Ca şi Mincu, el a lucrat iniţial pentru compania Emagic Entertainment, unde a organizat mai multe concerte.  

Al treilea acţionar, Paul Cătălin Gancea, are tot 28 de ani şi a fost cooptat de Mincu şi Anastasescu în 2014. Gancea este proprietar al agenţiilor de publicitate Gradual Steps şi Rename Advertasing. 

Club Colectiv, cifră de afaceri de 45.000 de lei

Conform zf.ro, societatea Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014. Alin Anastasescu mai controlează compania Sasquatch, cu o cifră de afaceri de 651.000 de lei în 2014, iar Music Hall, firma pe care o deţine împreună cu Costin Mincu, a avut o cifră de afaceri de 223.000 de lei în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net