Cioacă a scăpat iar de puşcărie

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Cristian Cioacă a venit relaxat, ieri, la Curtea de Apel Braşov unde a avut loc un nou termen în dosarul în care este acuzat de furt între soţi. La ieşirea din sala de judecată.. surpriză! Îl aştepta un poliţist care avea pe numele lui un mandat de aducere la audieri în cazul uciderii soţiei sale, Elodia.

Audierile de ieri nu au fost programate. Nici poliţistul Cristian Cioacă şi nici avocata lui nu au fost citaţi în prealabil. „Ştiam că se fac lucrări în acest dosar, dar nu ştiam că vor avea loc aceste audieri. Nu cred că este vorba de probe noi. Este un nou procuror de caz şi probabil are o nouă abordare a dosarului", a spus Maria Vasi, avocata lui Cioacă.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că în dosarul de omor al avocatei au apărut martori, dar şi probe noi. Încă din 2007, Cioacă a fost singurul suspect în dosarul de omor al soţiei sale. Anul acesta, Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă, iar certificatul de deces a fost depus la dosar.

Cioacă ar putea fi trimis în judecată pentru omor, chiar şi în lipsa cadavrului. Ieri, el a fost dus la Parchetul Curţii de Apel Braşov unde a fost audiat de procurorul de caz de la Parchetul General.

Apoi, în cursul după-amiezii, Cioacă a fost dus de anchetatori la apartamentul în care a locuit cu soţia lui, pentru readministrarea probleor. Până la închiderea ediţiei, anchetatorii nu luaseră o decizie în privinţa reţinerii lui Cristian Cioacă.

Şi-a omorât soţia pentru asigurarea de viaţă?

Avocata Elodia Ghinescu a fost văzută ultima dată în viaţă, la sfârşitul lunii august 2007. Cristian Cioacă, soţul avocatei, i-a anunţat dispariţia la poliţie abia după o săptămână.

Poliţistul a devenit suspectul principal şi se presupunea deja că Elodia este moartă. La 19 septembrie 2007 a început cercetarea penală a lui Cioacă pentru omor.

Căutările trupului Elodiei au fost zadarnice. În februarie 2012, la patru ani şi jumătate de la dispariţie, Elodia a fost declarată oficial moartă. După două zile, Cristian Cioacă a făcut toate demersurile pentru a încasa banii din asigurarea de viaţă a fostei soţii.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net