Ciolacu: „Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu, șeful PSDfoto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu, șeful PSDfoto: Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declară convins de eficacitatea purtării măştii de protecţie pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, el dând exemplu unei situaţie trăite de conducerea PSD în Bistriţa-Năsăud, unde unul dintre liderii locali a circulat în acelaşi microbuz alături de lideri ai PSD şi nu i-a infectat, pentru că a purtat masca de protecţie.

Marcel Ciolacu a povestit, joi seară, la România TV, situaţia trăită de lideri ai PSD în Bistriţa-Năsăud, unde preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, s-a deplasat cu microbuzul împreună cu mai mulţi lideri ai PSD şi a purtat mască, ştiind că în CJ este un angajat infectat cu SARS-CoV-2.

Ulterior, Moldovan a fost diagnosticat cu COVID-19 însă niciunul dintre cei care s-au aflat în microbuz alături de el nu a fost infectat pentru că s-au respectat regulile privind purtarea măştii de protecţie. „Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”, a spus Marcel Ciolacu, în acest context.Anterior, Marcel Ciolacu s-a făcut remarcat, în repetate rânduri, la evenimente la care nu a purtat mască de protecţie. În 18 iunie, el a condus şedinţa plenului celor două Camere ale Parlamentului fără a purta masa de protecţie, el afirmând că nu poate vorbi cu masca pe nas şi gură.

„Cu permisiunea dvs. o să vă rog să observaţi că la prezidiu poartă toţi măşti, eu o să-mi permit să... că nu pot vorbi”, a afirmat atunci Marcel Ciolacu, în timp ce şi-a îndepărtat masca de protecţie.

El a participat şi la evenimentul de la Ambasada Franţei, de Ziua Naţională a acestei ţări, fără a purta masca de protecţie, fiind singurul invitat prezent în grădina Ambasadei fără mască, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net