Ciolacu, mesaj pentru Cîţu, din Vama Veche: "Florin, noi suntem aici. Tu?"

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanufoto: Facebook
Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanufoto: Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat pe Facebook o fotografie în care se află alături de prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu la Vama Veche, transmiţând un mesaj premierului Florin Cîţu, care a afirmat că va ajunge şi el la Vama Veche în acest sezon.

”Florin, noi suntem aici. Tu?!”, afirmă Ciolacu, din Vama Veche. El postează şi o fotografie în care apare alături de prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu şi de Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, de care aparţine Vama Veche.

De altfel, premierul şi primarul de la Limanu au avut în trecut şi un schimb de replici prin intermediul presei, pe tema fondurilor alocate de Guvern primăriilor. Premierul Florin Cîţu a afirmat în repetete rânduri că va ajunge în Vama Veche în acest sezon. "Nu am fost pe litoral. Promit că vara asta merg la Vama Veche. Nu am făcut nicio plajă, nu am avut timp. O să ne vedem în Vama Veche în curând”, afirma Florin Cîţu la sfârşitul lunii iulie. Aceasta după ce în mai declara: ”Trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea”.

Citește și:

Ce le-a spus Florin Cîțu unor tineri din Vama Veche, nemulțumiți că la ora 22.00 se dă stingerea

Ciolacu, despre campania de vaccinare: "Au făcut videoclipuri: Cîţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren"

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net