Ciprian Napy, presupusul ucigaș al lui Emi Pian: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Ultima actualizare:

    Ciprian Napy are 26 de aniFoto: captură Digi24
Ciprian Napy are 26 de aniFoto: captură Digi24

De trei zile, la casa Duduienilor din Rahova, poliţia face comandament, ridică elicoptere, iar şeful Poliţiei Capitalei stă de pază zi şi noapte. A intervenit și Ministrul de Interne cu o avertizare după uciderea lui Emi Pian. La 72 de ore de la crimă, principalul suspect a fost reţinut pentru omor.

Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu sau Ciprian Napy, suspectul principal, a fost externat de la Spitalul Elias. În fața reporterilor prezenți la fața locului, presupusul ucigaș al lui Emi Pian a făcut declarații halucinante.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa! Nu l-am omorât eu.", a declarat suspectul, în fața sediului Poliţiei Capitalei, potrivit observatornews.ro. Cu toate acestea, în fața anchetatorilor și-a recunoscut crima.

"În ziua de azi nu mai există șmecheri. Cine mai e mafiot?"

El a susținut în fața polițiștilor că a fost vorba de autoapărare. În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat. Ciprian Napy ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian. Suspectul are 26 de ani şi avea cazierul curat. Acum e acuzat de omor.

"Un copil, un drogat, un nebun ce probleme a făcut, nu că ești interlop. Omul e nebun. Trebuie să stea la Spitalul 9 și a făcut acest incident de s-a întâmplat această nenorocire. În ziua de azi nu mai există șmecheri. Cine mai e mafiot? Cine mai are impresii de mafiotisme, de șmecherii? Poliţia Română e smecheră. Altcineva, cine poate să mai fie?", a declarat vărul lui Emi Pian,

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net