Ciprian Nemeșiu, actorul care s-ar fi sinucis la 39 de ani: "Nu uitați de copilul din voi, scoateți-l la joacă oricând aveți ocazia"

Ultima actualizare:

    Ciprian Nemeșiu s-a stins din viață la doar 39 de anifoto: Facebook
Ciprian Nemeșiu s-a stins din viață la doar 39 de anifoto: Facebook

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit luni, 8 Martie, la vârsta de 39 de ani, în urma unui gest pe care nimeni nu și-l explică. Bărbatul s-ar fi sinucis, aruncându-se în gol de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei. Surse din Poliție au confirmat informația pentru Click! Din interviurile sale nu răzbat decât optimism, dragoste de viață și de meserie. Ciprian Nemeșiu iubea teatrul de improvizație și preda cursuri de acest gen.

Ciprian Nemeșiu, membru al Trupei Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, și-a făcut o caracterizare inedită în cadrul unui interviu oferit site-ului ascmirror.ro, al agenția de comunicare Aesthetic Style Communication.

  • Cine este Ciprian Nemeșiu, în 3 cuvinte?

Un tip mișto (râde).

  • Cum era Ciprian în copilărie?

Puțin mai tânăr la chip atunci, cu aceeași minte și același suflet ca acum.

  • Care crezi că sunt cele mai importante etape / repere din parcursul tău profesional, de până acum?

Mi-am început viața profesională ca bell- boy la un hotel de 5 stele din București. Cu toate că nu aveam pic de experiență în domeniul hotelier, după un an și ceva de cărat bagaje, am avansat la poziția de  ”Concierge Supervisor”. Asta pentru că iubeam interacțiunea cu oamenii, lucru care se simțea și care m-a făcut un angajat apreciat de oaspeții hotelului. În tot acest timp terminam o facultate economică și-mi dădeam seama că un program de lucru strict și statul la birou nu mă caracterizează, neam. Așa că m-am întrebat ce mi-ar plăcea să fac cu adevărat în viață și...Tanana! A ieșit actorie. Așa că am dat, am intrat și am și terminat Facultatea de Actorie.

Ultima întrebare a interviului oferit de Ciprian Nemeșiu a oferit și cel mai sensibil răspuns. Întrebat ce gând le-ar transmite cititorilor acestui interviu, actorul de improvizație a avut următorul îndemn: "Nu uitați de copilul din voi, scoateți-l la joacă oricând aveți ocazia". Ciprian Nemeșiu a murit luni, 8 martie, la vârsta de 39 de ani. Din primele informații, se pare că s-ar fi sinucis.

Citește aici interviul integral cu Ciprian Nemeșiu

Cine este Ciprian Nemeșiu

Actor și economist, Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureștene. Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net