Circ în Camera Deputaților în timpul discursului premierului Florin Câțu. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    În timpul discursului premierului Florin Cîțu, în loc să îl asculte, deputații PSD au preferat să agite pancarte prin care își băteau joc de Guvern și președintele României
În timpul discursului premierului Florin Cîțu, în loc să îl asculte, deputații PSD au preferat să agite pancarte prin care își băteau joc de Guvern și președintele României

Dacă scena de spectacole a Circului Globus a devenit sală de vaccinări, momentele de circ s-au mutat luni în sala de ședințe a Camerei Deputaților iar protagoniștii au fost parlamentarii PSD. Aceștia l-au chemat pe premierul Florin Cîțu să le răspundă la întrebări dar în loc să aibă loc o dezbatere de idei, reprezentanții PSD au preferat să agite zeci de mulaje din carton ale lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raluca Turcan sau Florin Câțu.

Mai mult, în timp ce Florin Câțu vorbea, un PSD-ist mai curajos s-a îndreptat cu o coasă de carton înspre premier și a postat originala pancartă în fața tribunei. Ședința se anunța tensionată cu câteva ore înainte să înceapă deoarece Organizația de Tineret a PSD a avut o idee năstrușnică, ce prefigura circul care urma să se întâmple în timpul ședinței Camerei Deputaților. Mai mulți dintre membrii organizației au amplasat în toată Piața Victoriei zeci de pancarte care își băteau joc de Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Câțu și Raluca Turcan. Acest lucru nu l-a oprit pe premierul Florin Câțu să pună la zid PSD.

Declarații premierul Florin Cîțu

"Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. Cine sunt cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – aceștia sunt cei care mă contestă pe mine, toți, slugile lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care tremura de frică când președintele României s-a dus lângă el. A scos zeci de mii de oameni în stradă. A fost primul premier dat jos de propriul partid. Și nu s-a dus acasă, s-a ținut de scaun împotriva propriului partid. Mihai Tudose e premierul care își lua salariul în plic, pentru că așa era el obișnuit, să ia banii la plic. Marii gânditori economici Ciolacu și Paul Stănescu își permit să vină cu amendamente la buget care însumate fac 6% din PIB. Cel mai tragic, și e la limita trădării naționale, e că propun să nu mai plătim contribuția la UE. De acolo vor să ia acești bani. Nu voi permite acest lucru, domnilor", a spus Florin Cîțu conform news.ro.

Declarații Marcel Ciolacu, președintele PSD

"Ați vorbit vreo 10 minute cred în tot acest timp ați împrumutat România cu 600.000 de euro 1.000 de euro pe secundă furați din buzunarul fiecărui român pe care îi vor plăti copiii și nepoții noștri. Domnule Cîţu nu aveți bani să le plătiți salariile restante  ale minerilor din Valea Jiului care stau de șapte zile blocați în subteran, deși în campanie ați găsit două miliarde de lei doar pentru primarii PNL, mită electorală, pe aceștia ați avut de unde. Culmea nu va folosit la nimic, pentru că ați pierdut alegerile. Domnule Cîţu, dați-le banii oamenilor urgent. Nu vă mai bateți joc de ei, sunt banii munciți de ei și meritați de către mineri. Măcar atât să faceți dacă, în rest, nu aveți nicio viziune. De aceea veniți astăzi în fața Parlamentului cu un buget de austeritate. Buget al sărăciei, un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltarea României. PSD a lăsat lui Orban un deficit de 2,8% și o datorie publică de 34% din PIB. Orban şi Cîţu au lăsat un deficit de 10% şi o datorie publică de peste 47% din PIB", a spus Marcel Ciolacu conform sursei citate.

Citește și

Cine este Florin Cîțu, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis

DOCUMENT. Guvernul aprobă vineri proiectul bugetului de stat pentru 2021

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net