Clanul Castellano: mafie, droguri, femei celebre

Ultima actualizare:

    Click! vă spune povestea celor doi fraţi italieni, Giosue şi Ciro Castellano, care au cucerit lumea mondenă bucureşteană
Click! vă spune povestea celor doi fraţi italieni, Giosue şi Ciro Castellano, care au cucerit lumea mondenă bucureşteană

Nume sonor, trecut învăluit în mister, legături periculoase. Pe scurt, clanul Castellano. Românii n-ar fi aflat mare lucru despre această familie italiană dacă „falnicii” ei reprezentanţi n-ar fi dat iama în frumuseţile din România. Începând cu anul 2009, „tripleta de aur”, Joshua, Ciro şi Vincenzo Castellano, a început să fie asociată nu doar cu cele mai luxoase cluburi din Bucureşti, ci şi cu cele mai dorite femei.

S-a vorbit în ultimele trei zile despre Joshua Castellano mai mult decât în ultimii zece ani. Incendiul care a ras din temelii clubul Bamboo din Capitală în noaptea de vineri spre sâmbătă a redeschis un subiect cât se poate de sensibil: cine sunt italienii care conduc cele mai fiţoase localuri din România? Totul a început cu fraţii Joshua şi Ciro Castellano, care au „descălecat” la Bucureşti la începutul anilor 2000. 


    Pupetta Maresca, prima femeie din conducerea Camorrei, e mătuşa fraţilor Castellano
Pupetta Maresca, prima femeie din conducerea Camorrei, e mătuşa fraţilor Castellano

S-a spus despre ei că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra din Italia. În ciuda acestor speculaţii apărute în presa italiană, nimic nu a putut fi demonstrat oficial. Cert este că fraţii Castellano au venit la Bucureşti cu bani mulţi, fizic atrăgător, tupeu şi siguranţă. Pe scurt, cocktail-ul perfect pentru a deveni doriţi de domnişoarele avide de afirmare.

Când pe cartea ta de vizită scrie „patron club Bamboo”, afirmarea în lumea mondenă vine rapid. Joshua Castellano n-a vrut să fie „egoist” şi să păstreze doar pentru el succesul. Aşa că l-a introdus în lumea bună şi pe fratele lui, Ciro. Prima „victimă” celebră a fost fiica fostului şef al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. Raluca Sandu s-a îndrăgostit atât de mult de Ciro, încât a decis să facă şi un copil cu el. A născut în 2010 o fetiţă, dar dragostea cu italianul a murit înainte ca acesta să poată deveni tată cu acte-n regulă. 

Ciro Castellano era de altfel într-o situaţie puţin ingrată: avea şi copil mic, şi…nepoţică de aceeaşi vârstă. De ce? Pentru că fiul lui cel mare, Vincenzo Castellano, dăduse şi el lovitura şi intrase în lumea mondenă prin căsătoria cu frumoasa cântăreaţă Antonia. Despre noul Castellano apărut în peisaj se ştie doar că are un aşa-zis „job” tot la clubul Bamboo, deţinut de unchiul său şi că are toată ziua ocupată cu ieşiri la diverse restaurante sau terase, în funcţie de anotimp.

Dar pentru că aşchia nu sare departe de trunchi, Vincenzo şi cântăreaţa şi-au uitat rapid jurămintele de iubire şi au schimbat romantismul pe vizite nesfârşite la tribunal. De mai bine de trei ani, ei se judecă pentru custodia fetiţei lor, Maya, care este crescută de familia Castellano, în Italia, regiunea Napoli, în localitatea Castellmare di Stabia.

De altfel, divorţul cu scandal dintre Antonia şi Vincenzo a scos la iveală detalii răsunătoare din trecutul familiei Castellano. Conform unor expertize depuse la dosare, se pare că Ciro ar fi fost arestat în 1998 pentru asociere de tip mafiot şi spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală şi şantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot şi trafic de arme, iar în 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot. Nici Joshua Castellano, pe numele lui adevărat Giosue, nu are un trecut fără pată. Unchiul lui Vincenzo ar fi  fost reţinut în Italia, la data de 12 mai 1992, într-un dosar care viza traficul de stupefiante.

Dar cine să mai ţină cont de toate acestea când în lumea mondenă contează în special „poleiala”?

«Joshua»

Pe numele lui real Giosue Castellano are 51 de ani, este italian, originar din Napoli şi a venit în România în anii ‘90. Numele său este sinonim cu „regele nightlife-ului” din ţara noastră. La 12 mai 1992, „Joshua” Castellano a fost reţinut în Italia într-un dosar care viza traficul de stupefiante. Până la urmă, bărbatul a fost eliberat. În primăvara lui 2004, el s-a aflat pe lista de suspecţi ai unei crime la comandă. În Parcul Verdi din Capitală a fost găsit cadavrul unui mafiot italian.

Vincenzo

simeon stalpnicul png

Are 30 de ani şi este fiul lui Ciro Castellano şi nepotul lui Joshua. S-a căsătorit în 2011 cu Antonia şi au împreună o fetiţă, Maya, dar dragostea lor a durat un an. În 2012, cei doi s-au despărţit, iar Vincenzo a plecat cu Maya în Italia, la bunicii fetiţei. Antonia formează acum un cuplu cu Alex Velea, cu care are deja doi copii, dar în acte este încă măritată cu italianul.

Ciro

simeon stalpnicul png

Este fratele lui „Joshua” şi partenerul său de afaceri. În vârstă de 53 de ani, a intrat în atenţia opiniei publice în urma relaţiei cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Cei doi au avut o iubire de-o vară, în urma căreia a apărut pe lume Simona, acum în vârstă de 6 ani. Ciro nu a recunoscut, dar nici nu a infirmat vreodata, că ar fi copilul lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net