Clase moderne amenajate în containere

Ultima actualizare:

    Micuţii sunt încântaţi foto: adevarul.ro
Micuţii sunt încântaţi foto: adevarul.ro

Nu mai puţin de 150 de elevi din Timişoara au început şcoala în containere. Acestea sunt, de fapt, construcţii modulare, care au toate condiţiile necesare pentru educaţie, de la grupuri sanitare şi căldură, până la dotări inteligente.

Lipsa spaţiilor pentru învăţământ, marea problemă a celor mai căutate şcoli din Timişoara, e în curs de rezolvare prin achiziţia acestor construcţii modulare. Liceul Teoretic „Grigore Moisil” şi Şcoala Generală 30 au fost dotate deja cu astfel de containere, astfel încât elevii să poată face ore numai dimineaţa. La Şcoala 30, construcţia a costat 100.000 de euro, la care se adaugă o investiţie de 50.000 de euro pentru mobilier şi dotări.

Aşa arată containerele Şcolii 30 din Timişoara
Aşa arată containerele Şcolii 30 din Timişoara

“Avem şase clase modulare inaugurate anul trecut. A fost o soluţie ideală pentru copii”, spune Crina Rusu, director adjunct la Şcoala 30. “Chiar i-am întrebat pe părinţi dacă vor să mutăm copiii în clădire, dar nici nu vor să audă. Dotările sunt ultramoderne, avem tablă smart, videoproiector, laptop, imprimantă, tot ce este nevoie pentru o sală de clasă”, adaugă directoarea pentru adevarul.ro. În această iarnă, la Şcoala Generală nr. 30 vor apărea alte şase clase, tot din containere modulare.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net