Claudiu Bleonț vrea să renunțe la actorie si să devină primar într-o localitate din Apuseni

Ultima actualizare:

    Claudiu Bleonț este recunoscut pentru deciziile sale surprinzătoare
Claudiu Bleonț este recunoscut pentru deciziile sale surprinzătoare

Claudiu Bleonţ vrea să renunțe la actorie și să devină primar într-un sat din Apuseni. Actorul ajuns la 61 de ani a povestit că s-a mutat în localitatea Beliş din Apuseni în timpul pandemiei şi vrea să rămână aici și să se implice în viaţa comunităţii.

„M-am mutat de câteva luni în Beliş, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni şi mi-a transmis şi mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin şi pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena şi teatrul, ci să fac ceva ca şi gospodar în comuna în care locuiesc. Da, candidez la Primăria Beliş. Din 15 martie sunt în Beliş, am venit până în Bucureşti şi deseară mă întorc acasă, în Beliş”, a declarat Claudiu Bleonţ potrivit monitorulcj.ro.

Acesta nu știe dacă va candida din partea vreunui partid politic sau își va încerca norocul ca independent dar spune că nu duce lipsă de oferte.”Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătraţi(nr.suprafața localității Beliș), aia e casa mea. În măsura în care oamenii înţeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, anunță Bleonț.

Actorul îi urează succes actualului primar, Viorel Matiș și promite că se va implica civic în comunitate, indiferent de rezultatul votului.”Îi urez succes, suntem consăteni și nu intru în această competiție ca să îl atac. Eu vin și îmi expun proiectele, dacă oamenii aleg altceva, e ok. Eu o să insist pe proiectele pe care le avem cu echipa noastră și rămân în Beliș indiferent de rezultat. Cine o să iasă, să fie un primar bun, să facă ceva în Beliș și în Apuseni. Eu sunt deja în poziția de sătean, sunt implicat în administrație. Cred că în anii aceștia trebuie să existe o implicare civică din partea tuturor”, i-a transmis Bleonț actualului edil al localității.

Primarul actual, Viorel Matiș a declarat pentru monitorulcj.ro că îi urează contracandidatului său success deși nu l-a cunoscut personal niciodată.”Îi doresc succes. Fiecare are o șansă și are dreptul să încerce”, a declarat Viorel Matiș

Citiți și

Claudiu Bleonţ: «Am jucat în pielea goală în mai multe piese!»

Cum se descurcă Claudiu Bleonţ în rolul de tătic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net