Click! face cât cinci! Potrivit datelor oficiale (BRAT), ziarul nostru vinde, în medie, cât restul cotidianelor generaliste la un loc

Ultima actualizare:

    Ultimele cifre BRAT arată că ziarul nostru vinde, în  medie, cât restul cotidianelor generaliste la un loc
Ultimele cifre BRAT arată că ziarul nostru vinde, în medie, cât restul cotidianelor generaliste la un loc

Click!, prietenul tău cel mai bun, îţi mulţumeşte că i-ai rămas fidel! În acest moment, ai în mână cel mai bine vândut şi mai apreciat ziar din România.

Ziarul nostru vinde, zilnic, mai mult decât celelalte cinci cotidiene generaliste la un loc! Conform celor mai recente date furnizate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) pentru trimestrul al treilea al anului 2014, Click! a vândut zilnic, în medie, peste 109.000 de exemplare. Vânzările însumate înregistrate de Libertatea, Evenimentul Zilei, România Liberă, Adevărul şi Jurnalul Naţional sunt, în acelaşi timp, de 108.345 de exemplare. Pe scurt, Click! face cât cinci! În acest calcul nu au fost cuprinse publicaţiile “Gazeta Sporturilor” (ziar sportiv) şi “Ziarul Financiar” (ziar cu profil economic), care sunt publicaţii de nişă. Interesant este faptul că principalul competitor al ziarului nostru, Libertatea, a vândut, în medie, în lunile iulie-septembrie 2014, doar 65.500 de exemplare, în scădere cu aproape 6.000 de exemplare faţă de trimestrul al doilea. Ziarul Click! îşi menţine poziţia de lider în presa din România din februarie 2009. Toate aceste cifre ţi se datorează ţie, cititorule, care cauţi mereu cele mai reuşite şi utile articole din mass-media din România! Iar noi încercăm să-ţi oferim, în fiecare zi, ştiri de primă mână din lumea vedetelor, articole în exclusivitate, reportaje emoţionante şi poveşti de viaţă pe gustul tău. Fidelitatea ta ne ajută, de cinci ani, să fim numărul unu. Ne-am bucura să ne alegi în continuare pe noi în fiecare dimineaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net