«Click! mi-a adus 1.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Cu banii câştigaţi la Click!,  George îşi va scoate familia în oraş
Cu banii câştigaţi la Click!, George îşi va scoate familia în oraş

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. În fiecare zi, cititorii Click! se aleg cu bani cash, electronice şi multe alte surprize, iar două maşini nou-nouţe îşi aşteaptă proprietarii.

Printre norocoşi se numără şi George Toplici, care ne-a vizitat ieri la redacţie cu un loz de 1.000 de lei. Bucureşteanul, în vârstă de 36 de ani, spune că ziarul Click! nu lipseşte din frizeria în care lucrează. „Îl cumpăr de când a apărut pe piaţă. Îl citesc eu, colegii şi clienţii care ne trec pragul zilnic. Este un ziar complet, care te ţine informat, iar paginile mele preferate sunt cele dedicate vedetelor”, ne-a spus tânărul, care lucrează ca hair-stylist. Lozul Click!MANIA i-a adus 1.000 de lei, bani pe care îi va cheltui cu familia. „Este primul câştig şi îţi dă un sentiment tare plăcut. O să ies în oraş cu soţia şi fetiţa noastră de 10 ani să sărbătorim”, a conchis câştigătorul nostru. Şi tu poţi avea norocul lui. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! zilnic şi să verifici lozul de pe prima pagină. Dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.400 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 500.000 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu maşini, bani cash, electronice şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, un autoturism Peugeot 308, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, pături Dormeo, robinete electrice Delimano, şurubelniţe, seturi de cafea, baterii externe, cărucioare de cumpărături şi creme. Premiile se revendică la numerele: 0318.603.425 şi 0318.603.426, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. 

«E primul meu câştig!»


    Adam a câştigat un cărucior
Adam a câştigat un cărucior

Bucurie mare pentru Adam Luca, din București. Când a cumpărat ziarul preferat a găsit un premiu neașteptat: un căruț nou-nouț pentru cumpărături. ”Eu sunt cititor al ziarului Click! încă de la început și am colecție. E ziarul pe care eu îl apreciez foarte mult. Îmi plac știrile de actualitate: scurte și la obiect”, ne-a spus norocosul câştigător. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net