Click!, prietenul tău cel mai bun, rămâne cel mai bine vândut ziar din România! De aproape patru ani, datorită vouă, cititorilor noştri, am rămas pe prima poziţie a topului! Şi nu oricum: Click! este singurul ziar care vinde zilnic peste 100.000 de exemplare!


Ziarul pe care îl citeşti acum este cel mai iubit din România. O dovedesc, încă o dată, cifrele de vânzări publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Conform ultimelor cifre făcute publice, în perioada octombrie-decembrie 2012, Click! a vândut zilnic, în medie, 137.708 exemplare.

Reportajele, exclusivităţile, poveştile de viaţă excepţionale şi dezvăluirile din viaţa vedetelor pe care vi le prezentăm zilnic ne păstrează de aproape patru ani pe prima poziţie în topul vânzărilor. Click! are un avans detaşat faţă de concurentul său direct, tabloidul "Libertatea". Conform BRAT, media vânzărilor "Libertatea" este de numai 90.801. Este important de menţionat şi faptul că ziarul nostru este singura publicaţie din România care reuşeşte să vândă în continuare peste 100.000 de exemplare zilnic!

Şi suplimentul nostru de weekend, Click! Tv, este lider detaşat. Ediţia noastră de vineri înregistrează vânzări de peste 253.008 de exemplare, în condiţiile în care Ghidul Tv de la "Libertatea" reuşeşte să vândă doar 147.000 de exemplare. Ediţia de duminică a Click! are de două ori mai mulţi „fani" decât concurentul direct. Conform BRAT, "Click! de duminică" vinde, în medie, 80.103 exemplare, în condiţiile în care "Libertatea de duminică" abia „sare" de 40.500 de exemplare.

Cel mai vândut ziar din România este, evident, şi cel mai citit. Conform celor mai recente studii naţionale de audienţă, peste 700.000 de români citesc zilnic Click! Îţi mulţumim, dragă cititorule, că alegi să te informezi şi să te relaxezi împreună cu un prieten de nădejde- Click!, ziarul cel mai iubit din România.


Loading...
Citeste tot despre: