Click!, în top 100 cele mai vândute ziare din lume!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai vândut şi cel mai citit ziar din România este şi în top 100 la nivel mondial. Click!, cotidianul tău preferat, a reuşit performanţa de a intra în acest clasament select.

„Click! a fost singurul cotidian naţional din România care a intrat în topul primelor 100 de cotidiane auditate la nivel mondial. Felicitări în numele BRAT".

Acesta e mesajul primit de trustul nostru din partea Biroului Român de Audit şi Tiraje (BRAT). Clasamentul a fost realizat de Federaţia Internaţională a Birourilor de Audit, din care face parte şi BRAT şi a luat în calcul performanţele din anul 2010.

Astfel, în top 100, ziarul nostru este într-o companie selectă, alături de cotidianul german Bild sau de celebrul tabloid englez The Sun. Locul unu este ocupat de un cotidian din Japonia, cu tiraj-record de 9,9 milioane de exemplare zilnic!

De trei ani încoace, Click! deţine şi supremaţia la nivel naţional. Conform celor mai recente cifre publicate de BRAT, cotidianul nostru a reuşit să rămână numărul 1 în preferinţele românilor, depăşindu-şi în mod clar concurenţa.

Ziarul tău preferat este şi cel mai citit din România! Conform celui mai recent Studiu Naţional de Audienţă (SNA), 714.000 de români citesc zilnic cotidianul nostru.

Lider în România

Ziarul nostru conduce în topul vânzărilor din România. Astfel, în martie 2012, de exemplu, Click! a vândut, în medie, 142.711 exemplare pe fiecare zi de apariţie.

La mare distanţă sunt "Libertatea" ( 97.026 exemplare) şi "Cancan" (29.603 exemplare). Şi ghidul nostru tv, dar şi ediţia de duminică îşi zdrobesc concurenţa.

Click! Tv vinde în medie peste 255.000 de exemplare, în timp ce "Libertatea Weekend" doar 165.572 de exemplare. Click! de duminică vinde peste 85.700 de exemplare, cu aproape 50% mai mult decât "Libertatea de duminică" (doar 43.020).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net