Click! vă spune cum să vă distrați în acest sfârșit de săptămână în București

Ultima actualizare:

    Rod Stewart este diamantul festivalului Zilele Bucureștiului
Rod Stewart este diamantul festivalului Zilele Bucureștiului

Un concert Rod Stewart, o regată cu cele mai tari ambarcațiuni gândite vreodată de Ivan Patzaichin, târguri de toamnă unde gospodinele pot face chilipirul mult visat, iar gurmanzii să-și satisfacă toate gusturile. Capitala României devine din nou în acest sfârșit de săptămână, centrul distracției naționale, iar Click! vă prezintă cele mai tari oferte

Zilele Bucureștiului, aduc sâmbătă în Piața Constituției, două concerte și cea de-a V-a editie a evenimentului iMapp Bucharest. care va aduce la Bucureşti cei mai buni artişti multimedia din lume. Primii vor urca pe scenă de la ora 19.00, trupa românească de rock alternativ The Mono Jacks, urmată de britanicii de la Hurts. Seara va fi încheiată de concurenții de la iMapp, care își vor proiecta în jurul orelor 22.30, creaţiile pe faţada Palatului Parlamentului.

Duminică,  de la ora 19.00 va urca pe scena din Piața Constituției trupa Vunk, urmată de un regal musical al celebrului Rod Stewart, legenda vie a muzicii britanice. 

Ce bine se ține Rod Stewart la 73 de ani! Rockerul a petrecut cu nevasta la Paris

Defilarea bărcilor gândite de Patzaichin pe Tamisa a fost un real succes
Defilarea bărcilor gândite de Patzaichin pe Tamisa a fost un real succes

Regata Marii Uniri

Pe Splaiul Unirii, în dreptul podului cu același nume, lângă Biblioteca Națională va avea loc sâmbătă 22 septembrie și duminică 23 decembrie  Regata Marii Uniri. Ambarcațiunile ce formează Regata Marii Uniri "România Centenar" vor defila pe Dâmbovița după ce au fost prezentate la Londra, într-un spectacol deosebit. Este vorba de 6 ambarcațiuni care reprezintă regiunile istorice revenite „acasă”, pe rând, în Anul Marii Uniri, respectiv: Basarabia (martie 1918), Bucovina (noiembrie 1918), Dobrogea (noiembrie 1918), Transilvania, Moldova, Țara Românească (1 decembrie 1918). Publicul se poate plimba cu bărcile în intervalul 10:00 - 22:00 sau poate asculta concertele unora dintre cei mai cunoscuți artiști, care vor urca pe o scenă situată pe malul Dâmboviței. Astfel, sâmbătă de la ora 13.00 vor cânta CRBL și Nicoleta Nucă iar duminică de la ora 14.00, Antonia, Alex Velea și Lino Golden. Accesul la regată este gratuit.

Grătarele vor fi la putere la Festivalul dedicat toamnei din Parcul Național
Grătarele vor fi la putere la Festivalul dedicat toamnei din Parcul Național

Festivaluri de toamnă

Festivalul Tradițional de Toamnă se desfășoară pe 22 și 23 septembrie 2018, pe Bd Banu Manta nr 9, în fața primăriei sectorului 1, unde gospodinele își pot face aprovizionarea între orele 14.00-18.00. Un alt târg tradiționale de toamnă este organizat în Parcul Național din sectorul 2, sub numele”Festivalul Bun Must și Pastramă după Gust”. Aici însă, programul este între orele 12.00 și 19.00, iar bucureștenii se pot ospăta pe pofta inimii.

Expoziție de pisici

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul International Felin Bucuresti, care are loc în zilele de 22-23 septembrie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucuresti. Expoziția este deschisă între orele 10-17, iar biletele costă 10 lei, copiii având accesul gratuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net