“Click!MANIA are cele mai tari premii”

Ultima actualizare:
Gabriela Fleşeru va găti în oalele câştigate la concursul nostru
Gabriela Fleşeru va găti în oalele câştigate la concursul nostru

Bucureşteanca Raluca Călin a avut parte de o surpriză când a deschis clapeta lozului Click!MANIA.

“Click!MANIA are cele mai tari premii. Ziarul vostru mi-a adus primul câştig din viaţă. E un sentiment tare frumos!”, ne-a spus femeia care lucrează ca îngrijitoare. Cu cei 300 de lei câştigaţi, bucureşteanca va plăti cablul şi le va lua ceva dulce celor doi copii.

Zi cu noroc şi pentru Gabriela Fleşeru. Bucureşteanca, în vârstă de 62 de ani, a câştigat un set de oale la concursul nostru. „Vă mulţumesc pentru premiu! Chiar vroiam să le schimb pe cele vechi. Acum abia aştept să gătesc în cele primite de la Click!Mania”, ne-a spus pensionara. Şi tu te poţi număra printre câştigători. Cumpără Click! zilnic, verifică simbolurile şi vezi dacă ai câştigat. V-am pregătit mii de premii, în valoare de peste 520.000 de lei.


    Gabriela Fleşeru va găti în oalele câştigate la concursul nostruFoto: Click!
Gabriela Fleşeru va găti în oalele câştigate la concursul nostruFoto: Click!

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la pro­dusele din  ga­me­­le Dor­meo, Delimano, Top­shop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net