«Click!MANIA are cele mai tari premii»

Ultima actualizare:
Anişoara Antonescu a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă
Anişoara Antonescu a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă

Cel mai tare concurs al toamnei s-a întors cu premii fabuloase. Cititorii noştri fideli au început deja să ne calce pragul redacţiei pentru a-şi revendica premiile. Printre ei şi bucureşteanca Anişoara Antonescu (45 de ani), care a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă.

În  doar patru zile  Click!MANIA a premiat aproape 500 de cititori. 150 au câştigat premii cu lozurile norocoase, iar aproape 350 au câştigat cu lozurile cu reducere. ”Este prima oară când câştig la un concurs şi sunt foarte bucuroasă. Click!MANIA a reuşit să aducă minunea în viaţa mea. Sunt o cititoare fidelă şi întotdeauna mi-au plăcut produsele Delimano, piese de mare calitate. Am astfel de produse şi le ştiu valoarea. Ziarul Click! nu putea să ofere altceva decât produse de elită. Cadoul adus de lozul norocos o să îl păstrez eu, nu îl dau nimănui. Soţul a răzuit lozul de la concurs şi el mi-a dat vestea premiului. Ne-am bucurat amândoi pentru premiu ca doi copii”, ne-a spus Anişoara, care este casieriţă.


    Anişoara Antonescu a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă
Anişoara Antonescu a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă

Noroc a avut şi Gheorghe Dinu (48 de ani), care a nimerit un loz cu 300 de lei. „Iau ziarul zilnic şi abia aşteptam să pun şi eu mâna pe un loz norocos. Am mai avut prieteni care au câştigat la Click!MANIA şi chiar aveam încredere în concursul ăsta. Uite că mi-a venit şi mie rândul”, ne-a spus câştigătorul, care locuieşte în judeţul Giurgiu şi lucrează ca instalator. Cu banii câştigaţi, bărbatul spune că le va face cinste prietenilor. 

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Sunt în joc: două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net