«Click!MANIA mi-a adus fericirea în casă»

Ultima actualizare:

    Cristina Stan a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!
Cristina Stan a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Cristina Stan a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Tu ai verificat azi lozul? Dacă ai trei simboluri identice ai câştigat.

„Click!MANIA mi-a adus fericirea în casă. În decurs de câteva zile am câştigat de două ori: întâi loţiune de plajă şi acum 300 de lei. E prima oară când sunt atât de norocoasă şi chiar aveam nevoie să simt această plăcere. O să folosesc pentru nepoata mea banii câştigaţi la ziarul meu preferat. Are doar trei ani şi zece luni, dar are preferinţe, aşa că o să îi prindă bine premiul primit de mine. O să îl folosesc ca să îi cumpăr un cadou. Nici acum nu mi-am revenit din bucuria pe care am simţit-o când am câştigat. Trebuie să mai cumpăr ziarul, poate pun mâna pe premii mai mari”, ne-a spus pensionara de 68 de ani.

Andrei Militaru a câştigat un telefon
Andrei Militaru a câştigat un telefon

Şi Andrei Militaru (59 de ani) a nimerit un loz norocos. Bucureşteanul a câştigat un telefon performant. „Mulţumesc pentru premiu! O să i-l fac cadou unui coleg. Nu e primul premiu pentru mine. Am mai câştigat un set cu ibric şi râşniţă”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca electrician. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare cu microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net