«Click!MANIA ne-a adus cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

    Nicolau Gheorghe  a câştigat 300 de lei
Nicolau Gheorghe a câştigat 300 de lei

Sunt cititori fideli Click! şi asta le-a adus premii importante. Click!MANIA, cel mai îndrăgit concurs din presă, te poate răsfăţa şi pe tine! Cumpără zilnic ziarul nostru şi vezi ce ai câştigat.

Click!MANIA i-a purtat noroc unui pensionar din Bucureşti. Nicolau Gheorghe (73 de ani) a răzuit talonul de concurs şi a descoperit că a câştigat 300 de lei. ”M-am bucurat. Citesc ziarul Click! de când a apărut şi îmi place”, ne-a spus norocosul cititor. Cu premiul de la concursul nostru, bucureşteanul are planuri mari. ”Vreau să joc toţi banii la Loto. Nu m-am gândit încă dacă voi cumpăra un bilet cu mai multe variante sau mai multe bilete, dar vreau să-mi încerc iarăşi norocul”.Gheorghe Hustea (77 de ani) a câştigat 300 de lei la Click!MANIA, concurs la care aşteaptă de mai multe ediţii să câştige. ”Banii au picat foarte bine, am câteva cheltuieli personale pe care nu ştiam cum să le acopăr. Voi juca şi în continuare, vreau să vă iau maşina, marele premiu”, ne-a spus pensionarul bucureştean.

Un pensionar de 87 de ani din Bucureşti a câştigat cu Click!MANIA exact premiul pe care şi l-a dorit. ”Răbdarea şi perseverenţa mi-au fost răsplătite şi am câştigat la Click!MANIA, festivalul de premii al ziarului meu de suflet. S-a întâmplat într-o marţi, dar pentru mine acest lucru nu a însemnat trei ceasuri rele, ci o imensă fericire: am câştigat pentru prima oară în viaţa mea. Este exact pilota din reclame, chiar mă întrebam cum arată aşa o minunăţie”, ne-a spus Dumitru Roşca.


    Dumitru Roşca  îşi dorea de ceva  vreme o pilotă nouă
Dumitru Roşca îşi dorea de ceva vreme o pilotă nouă

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.400 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 500.000 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu maşini, bani cash, electronice şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, un autoturism Peugeot 308, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, pilote Dormeo, robinete electrice Delimano, şurubelniţe, seturi de cafea, baterii externe, cărucioare de cumpărături şi creme. Premiile se revendică la numerele: 0318.603.425 şi 0318.603.426, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător.Câştigi cu Click!MANIA dacă pe lozul tău apar trei simboluri identice. De exemplu, pentru a câştiga o maşină, pe loz trebuie să apară trei simboluri cu maşina. Pentru a câştiga suma de 5.000 de lei, pe loz trebuie să apară de trei ori simbolul 5000 LEI. Dacă ai trei simboluri cu telefon, ai câştigat un telefon.


    Gheorghe  Hustea  s-a ales cu  300 de lei
Gheorghe Hustea s-a ales cu 300 de lei
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net