Click!MANIA a premiat peste 500 de români în 7 zile

Ultima actualizare:

    Florentin Condilă a câştigat un set cu trei vase de gătit
Florentin Condilă a câştigat un set cu trei vase de gătit

Cel mai iubit concurs din presă s-a întors cu mii de premii pentru cititorii săi fideli. În prima săptămână de concurs, Click!MANIA a premiat peste 500 de norocoşi. Lozurile le-au adus bani, telefoane, tablete, electrocasnice şi multe alte cadouri.

Ultimul Click! de pe tarabă i-a adus lui Nicolae Stanciu, din Giurgiu, 5.000 de lei. Şi constănţeanul Vasile Sterea a avut norocul să pună mâna tot pe un loz de 5.000 de lei. Bucurie mare a fost şi-n casele a cinci români care au câştigat câte 1.000 de lei. Alţi 30 de cititori fideli s-au ales cu câte 300 de lei, iar trei norocoşi au câştigat câte un aspirator. „Mulţumesc, Click! E primul meu câştig! O să plătesc utilităţile şi aşa mai salvez bani din pensie”, ne-a spus bucureşteanul Nicolea Radu, care a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Click!MANIA a mai dat 7 tablete şi 4 telefoane, dar şi gadget-uri de ultimă generaţie (tastatură, mouse, stick).

simeon stalpnicul png

Cititorii noştri au mai câştigat zece seturi cu ibric şi râşniţă, dar şi patru set-uri de vase de gătit. „Abia aştept să ajung acasă s-o rog pe soţie să-mi facă nişte clătite cu gem. Sunt preferatele mele! Acum că-i duc oalele câştigate va trebui să-mi facă mai des”, ne-a spus zâmbind Florentin Condilă, care a câştigat un set cu trei vase Delimano. Aproape 100 de cititori fideli vor primi gratuit timp de o lună ziarul Click!, după ce au găsit lozurile cu abonament. Cumpără Click! zilnic şi te poţi număra şi tu printre câştigători. Avem peste 10.000 de premii pentru tine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net