Clotilde Armand susține că a fost agresată în trafic: "Am raportat incidentul Poliției"

Ultima actualizare:

    Clotilde Armand spune că a fost agresată în traficFoto: Facebook
Clotilde Armand spune că a fost agresată în traficFoto: Facebook

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că a fost agresată, miercuri dimineață (9 iunie), în trafic. Într-o postare publicată pe pagina sa de acebook, Clotilde Armand scrie că un bărbat agresiv i-a lovit mașina de mai multe ori, ba chiar a încercat să îi deschidă portiera. Aceasta a anunțat că s-a dus la Poliție pentru a-și reclama agresorii.

În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote", este mesjaul lui Clotilde Armand.

Scandal între primărie și firma de salubritate

Acest "atac" la adresa Primarului Sectorului 1 vine îmediat după scandalul gunoaielor. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Romprest şi ai Primăriei Sectorului 1 în care a propus o soluţie pentru continuitatea salubrizării în această zonă administrativă. Acesta a precizat că nu a fost luată încă o decizie cu privire la solicitarea de a fi declarată starea de alertă în Sectorul 1, deoarece încă nu a primit toate datele necesare, relatează Digi24.

Potrivit prefectului Capitalei, ambele părţi declară că sunt de acord să facă eforturi pentru a menţine serviciile funcţionale. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net