CNA a amendat Antena 1 pentru limbaj vulgar şi violent

Ultima actualizare:

    Răsvan Popescu, preşedintele CNA (Foto: Arhivă)
Răsvan Popescu, preşedintele CNA (Foto: Arhivă)

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei Antena 1, pentru mai multe ediţii ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", care au cuprins un limbaj vulgar şi violent, fapt care încalcă legislaţia audiovizualului privind protecţia minorilor.

CNA a primit 34 de reclamaţii în urma difuzării mai multor ediţii ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", transmise la Antena 1 în decembrie 2011, ianuarie, februarie şi martie 2012, în intervalul orar 10.50 - 11.30, 14.00 - 16.00 şi 17.00 - 19.00. Cele mai multe reclamaţii vizau limbajul vulgar folosit în aceste ediţii ale reality show-ului.

Membrii Consiliului au constatat că reclamaţiile primite se susţin, respectivele ediţii ale emisiunii cuprinzând pasaje în care concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu" folosesc limbaj vulgar şi violent, la o oră accesibilă minorilor.

Reprezentanta postului Antena 1 la CNA, Mirela Bomboe, a spus că emisiunea este difuzată de obicei în direct, iar moderatoarea a intervenit de fiecare dată atunci când concurenţii au început să folosească un limbaj nepotrivit. Ea a mai spus că unele pasaje difuzate în emisiune sunt înregistrate, acestea recuprinzând limbajul vulgar.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net