Cocktailul ucigas: lapte cu vodca!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Misterul „crimei din Primăverii" este departe de a fi elucidat, însă, legiştii au descoperit că în noapte cu pricina jurnalista Cristina Verona şi mama sa au băut vodcă stinsă cu lapte. Şi multă!

La începutul lunii iulie, o crimă macabră tulbură liniştea din cartierul bucureştean Primăverii. Atunci, poliţiştii găseau într-un apartament cochet, de lângă fostul palat al lui Ceauşescu, cadavrele a două femei: jurnalista Cristina Verona şi mama sa, Elena Pârvulescu.

Cele două trupuri zăceau fără suflare de mai multe zile. Concluzia preliminară a anchetatorilor a fost că jurnalista şi-a asfixiat mama, iar apoi s-a spânzurat de calorifer.

simeon stalpnicul png

Însă, totul a fost dat peste cap atunci când surse din cadrul anchetatorilor au scos la iveală faptul că cele două femei aveau o alcoolemie ridicată, deci erau bete atunci când au murit.

În primă fază, mama jurnalistei avea mai mult alcool în sânge decât tânăra. Însă, potrivit unor surse din cadrul Institutului de Medicină Legală, citate de ziarulring.ro, cifrele au fost inversate, ba mai mult, în noaptea crimei, cele două s-au îmbătat cu un cocktail de vodcă şi lapte, cunoscut drept White Russian.

Cristina Verona avea alcoolemie 2,3 grame la mie , iar mama sa, 0,85 grame la mie. Cu toate acestea, moartea celor două este încă un mister pentru foştii vecini ai Elenei Pârvulescu. Locuitorii din blocul aflat în cartierul Drumul Taberei au doar cuvinte de bine la adresa bătrânei, despre care spun că nu au văzut-o niciodată cumpărând sau consumând alcool.

„Doamna Pârvulescu a fost o femeie mai retrasă din totdeauna, iar de când avea Cristina probleme parcă şi mai mult s-a închis în ea. Nu prea mai vorbea cu nimeni şi în fiecare zi pleca în Primăverii să spele, să gătească şi să calce. Nu cred nici o secundă că s-a îmbătat, doar dacă, în nebunia ei, Cristina a obligat-o să consume. Fata avea probleme şi de asta se şi mutase la ea bătrâna. Vecina noastră ştia de mult că fata are gânduri sinucigaşe. Şi atunci când a plecat în Primăverii a fost după ce Cristina a făcut un atac de panică la coafor şi a făcut scandal. Oricum, este exclus ca Elena Pârvulescu să fi băut de bună voie", ne-a spus Ela Cocoveanu, vecină pe acelaşi etaj cu mama jurnalistei.

White Russian

Ingrediente: vodcă, lichior de cafea, lapte sau frişcă.

Mod de preparare: Se prepară turnând vodca şi lichiorul de cafea în paharul umplut cu cuburi de gheaţă. După ce se amestecă uşor, se adaugă laptele sau doza de frişcă, având grijă să rămână deasupra cuburilor de gheaţă.

«A băut mult şi repede!»dr. Radu Mihăilescu, Dir. medical al Spitalului “Alexandru Obregia”

 Medicii toxicologi au două explicaţii pentru alcoolemia mare găsită de legişti, în urma analizei corpului Cristinei Verona.

„Pentru o femeie de statura şi greutatea ei sunt două posibilităţi: ori a băut repede o cantitate mare, de circa 350-400 ml, de alcool, ori mai mare, combinată cu acel lapte. Totul depinde şi de cât de repede au fost recoltate probele. Se poate ca alcoolemia să fi fost şi mai mare”, ne-a spus medicul Radu Mihăilescu, directorul spitalului „Alexandru Obregia”.

Filmul tragediei

Cristina Verona (44 de ani) şi mama ei, Elena Pârvulescu, au fost găsite moarte în casă, miercuri, 6 iulie. Concluziile anchetatorilor au fost că jurnalista şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis. Cel mai probabil, jurnalista a folosit o pernă pentru a-şi asfixia mama, apoi s-a spânzurat cu un cablu electric. 

A avut iubiţi celebri şi bogaţi

Click! v-a prezentat, în urmă cu o lună, detalii incredibile despre viaţa femeii de 44 de ani al cărei sfârşit a şocat o ţară-ntreagă. Surse din anturajul ei ne-au povestit, sub protecţia anonimatului, că, în special după divorţul de Matei Verona, Cristina a intrat într-un veritabil joc al seducţiei.

 Paradoxal, relaţiile cu bărbaţi influenţi erau şi punctul ei forte, dar şi slăbiciunea care avea s-o distrugă.

„Prefera bărbaţi de 45-50 de ani, căsătoriţi, cu foarte mulţi bani şi cu poziţii sociale înalte. Ceva s-a petrecut în mintea şi în sufletul ei după divorţ. Şi mai ales după ce fostul soţ s-a căsătorit, se pare, cu cea mai bună prietenă a ei. S-a hotărât să învârtă bărbaţii pe degete", ne-a destăinuit o sursă bine informată din anturajul Cristinei Verona.

Unul dintre bărbaţii din viaţa ei, cu care a avut ani de zile o relaţie strânsă şi cu care s-ar fi iubit chiar cu câteva săptămâni înainte de tragedie, ar fi un geniu al informaticii, Julian Rosengren, un român cu cetăţenie suedeză.

De asemenea, prin patul şi viaţa ei a trecut şi Sebastian Giglia, despre care gurile rele susţin că ar putea avea legături cu mafia italiană dar şi cu membri ai serviciilor secrete din România.  

Îndrăgostită până peste cap de italian, Cristina l-ar fi ajutat să obţină un contract super-bănos, de ordinul a milioane de euro, cu o firmă importantă de telefonie.

Când italianul i-a dat ţeapă, totul s-a prăbuşit. L-a dat în judecată şi şi-a angajat un avocat, care s-o ajute în instanţă. Culmea, ţepuită şi în amor şi în buzunar, Verona a mai primit o lovitură: la scurt timp, avocatul ei murea într-un suspect accident de maşină. Cristinei nu i-a ieşit niciodată din minte faptul că Giglia ar fi în spatele acestei tragedii", ne-a povestit un cunoscător. 

Moartea jurnalistei, învăluită în mister

Moartea jurnalistei Cristina Verona, fost corespondent de presă a unor agenţii străine, va rămâne pentru mulţi suspectă. Cei care au cunoscut-o nu cred în varianta anchetatorilor, iar publicul a perceput că s-a pus prea repede un verdict bazat doar pe un minimum de probe. Iată câteva lucruri care vor rămâne mereu incerte:

Cu câteva luni înainte de tragedie, câinele Cristinei, Rita, a murit. Toţi cei din jurul ei au cunoscut acest lucru, fiindcă femeia a fost foarte ataşată de căţelul care, într-un fel, îi păzea casa.  

Atacul de panică şi plânsul de o zi şi jumătate, relatate de o vecină a mamei poate că nu a fost manifestarea unei depresii. Poate Cristina a fost ameninţată. 

 Jurnalista şi-a schimbat cu o zi înainte de moarte statusul de pe Facebook, anunţând că se află într-o relaţie. Era o măsură de a se proteja?

Cristina Verona a reclamat la Poliţie, pe 30 iunie, că i s-a furat identitatea pe net, dar acest aspect a fost prezentat ca o dovadă a nebuniei jurnalistei.

După cinci zile de la deces, când pielea cadavrelor era crăpată, e imposibil ca legiştii să descopere posibile echimoze sau vânătai provocate de o eventuală imobilizare a Cristinei pentru punerea ei într-un laţ si spânzurarea de calorifer.

Citeşte şi:

Cristina Verona şi mama ei consumaseră foarte mult alcool în noaptea tragediei

Ipoteză: Cristina Verona şi-ar fi îmbătat mama cu vodcă stinsă în lapte

Cristina Verona şi-a închis mama în balcon în ziua crimei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net