Noi detalii ies la iveală în cazul incendiului din Clubul Colectiv, în urma căruia au murit 29 de oameni. Conform unei declaraţii pe proprie răspundere, clubul avea autorizaţie pentru doar 80 de persoane. Vineri seara (30 octombrie), acolo se aflau 500 de oameni, de peste şase ori mai mult.


Primăria Sectorului 4 a publicat întreg dosarul societăţii Colectiv Club SRL, deţinută de Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Ganca. Autorităţile susţin că firma îşi desfăşura activitatea în baza unei declaraţii pe proprie răspundere, conform căreia erau întrunite condiţiile de funcţionare, conform obiectiv.info.

Declaraţia a fost depusă de Cătălin Gancea, care a spus că numărul locurilor pentru consumatori este de 80 de locuri pe scaun. În picioare, însă, vineri seara se aflau 500 de oameni.  

dl_depusa_66738200.jpg

Aceasta este declaraţia pe propria răspundere depusă de Cătălin Gancea
Foto: obiectiv.info

Declaraţia pe propria răspundere a fost cuprinsă în certificatul constatator pentru punctul de lucru, document eliberat la data de 7 octombrie 2014 de către Registrul Comerţului. Ulterior emiterii acestuia, SC Colectiv Club SRL s-a adresat Primăriei Sectorului 4, solicitând eliberarea acordului şi autorizaţiei de funcţionare.

Funcţionarii arată că de asemenea, conform Legii, respectivul certificat constatator rămâne valabil până la modificarea condiţiilor de funcţionare sau activităţilor pentru care s-a dat declaraţia pe propria răpundere.

 

 

Loading...