Columbeanu candidează la Primăria Capitalei! Ce promite omul de afaceri

Ultima actualizare:

    Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a decis să intre în cursa pentru primăria Capitalei din partea Partidului Dreptăţii Sociale, iar unul dintre obiectivele pentru mandatul de primar este implementarea unei formule prin care toţi bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat să aibă încălzire gratis.

Irinel Columbeanu a mai candidat la primăria Capitalei şi în anul 2012, din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, partid plasat sub pragul electoral, notează Mediafax.

"După insuccesul pe care l-am avut, nu numai eu ci şi toţi locuitorii Bucureştiului, care, între noi fie vorba, după ce s-au dus la vot, cei care au introdus votul în urnă au luat fiecare o ţeapă cam de 5000 de euro fiecare. E ca şi cum ar fi pus aceşti bani în buletinul de vot şi i-ar fi aruncat pe apa sâmbetei. Se puteau face multe lucruri pentru urbe cu aceşti bani. Eu nu mi-am făcut promisiunea să nu bat de două ori la o uşă care s-a dovedit ferecată şi mă aşteptam, mai ales după ce s-a întâmplat la noi şi după revolta populară din stradă, care a fost un strigăt de protest împotriva clasei politice în integralitatea ei. Eu am avut curajul să o spun încă din 2012, că la noi clasa politică este de fapt una singură şi este foarte unită şi coezivă între ei. Nu există nici stânga, nici dreapta. Este doar o faţadă pentru a ne da iluzia că îi alegem când pe unii, când pe alţii. Sunt toţi legaţi într-o hoţie (...) mă aşteptam să văd candidaţi noi, nealipiţi politic la vreunul dintre aceste partide, că nu le-aş spune istorice, dar nici moderne nu sunt, că au deja 25 de ani. Mă aşteptam să văd candidaţi noi, dar uite că asta nu se întâmplă", a declarat, pentru Mediafax, Irinel Columbeanu.

Pentru alegerile din 2016, Irinel Columbeanu a explicat că îşi va duce mandatul ”pe patru fronturi” şi are obiective pentru Bucureşti. Primul dintre acestea este încălzirea gratuită pentru bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat.

"V-aţi plătit întreţinerea? Nu vi s-a părut cam mare? Deocamdată o înghiţim, dar nu va mai trebui să o înghiţim fiindcă unul dintre obiectivele mele, realizabil, ştiu şi cum, nu o să mă apuc acum să vă explic dumneavoastră, nu pentru că nu o meritaţi, ci cred că meritaţi căldura gratuită, nu explicarea cum se ajunge la acest lucru. Deţin formula, ca să spun aşa. Nu e vorba de vreo formulă ştiinţifică, ci e vorba de formulă destul de simplă, care nu s-a făcut până acum. Acesta este un obiectiv: căldură gratuită pentru toţi bucureştenii care încă mai sunt racordaţi la sistemul centralizat", ne-a explicat Columbeanu.

Al doilea obiectiv al lui Irinel Columbeanu este fluidizarea traficului din Bucureşti: "Al doilea obiectiv este traficul infernal, care poate fi rezolvat. Vă spun numai două dintre metode: prin semafoare inteligente, achiziţionate la preţuri adevărate, nu la preţuri de panseluţe şi a doua este foarte simplă, mă mir că nu s-a făcut până acum (...) trebuie să facem parcări inteligente, pentru care există soluţii".

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net