În comă după ce a evadat din cămin pe cearşafuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie la căminul Liceului "Anghel Saligny" din Bacău. Două eleve de clasa a IX-a au coborât, pe furiş, de la etajul al doilea al internatului în care erau cazate, pe o frânghie improvizată din cearşafuri. Una dintre ele a reuşit să ajungă jos, însă colega ei s-a prăbuşit pe asfalt după ce unul dintre aşternuturi s-a desfăcut.

Bianca Rusu s-a distrat, în noaptea de joi spre vineri, cu colega ei din clasa a IX-a, în camera pe care o au la căminul Liceului "Anghel Saligny". Aproape de miezul nopţii, fetele au rămas fără ţigări şi au vrut cu orice preţ să iasă afară. Cum noaptea pedagogul închide palierele pentru ca elevii să nu iasă din cămin, fetele s-au gândit să evadeze ca-n filme.

simeon stalpnicul png

Au înnodat câteva cearşafuri şi le-au atârnat pe fereastra de la etajul doi al căminului. S-au gândit că frânghia improvizată va rezista la greutatea lor. Prima care a coborât a fost fata de 16 ani. Văzând că totul a decurs bine, Bianca a început şi ea să coboare. La un moment dat, însă, unul dintre cearşafuri s-a desprins, iar eleva s-a prăbuşit pe asfalt. Speriată, colega ei a făcut atac de panică, dar a avut însă puterea să sune după ajutor. Ambele fete au ajuns la spitalul din Bacău, dar starea Biancăi este gravă.

Are o fractură la baza craniului, picioarele rupte, luxaţie la umăr, este în comă profundă, iar medicii spun că şansele ei de supravieţuire sunt minime. „Nici măcar nu se poate vorbi de un transfer la o clinică specializată, pentru că fata nu este deplasabilă", a spus Aurelia Taga, director medical la Spitalul Bacău. Directorul colegiului Anghel Saligny a spus că va lua măsuri în acest caz.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net