Comisară de la Garda de Mediu din Buzău, în sânii goi pe Internet. Va fi cercetată disciplinar - VIDEO SEXY

Ultima actualizare:

    Gabriela Brezeanu s-a dezbrăcat pe internet
Gabriela Brezeanu s-a dezbrăcat pe internet

Înregistrarea cu show-ul erotic al fostului prim comisar al Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu, a fost făcută în 2010, pe vremea când deținea funcția de conducere, înainte de petrecerea de sfârșit de an  a instituției.

Aceasta spune că atât filmarea cât şi fotografiile nud au fost furate din căsuţa ei de mail de către o persoană ”deranjată” de vreo amendă sau chiar de prezenţa ei în cadrul Gărzii de Mediu. Astăzi, colegii sexy-comisarei au muncit doar în birouri, de ruşine, scrie Adevărul.

Fostul şef al Gărzii de Mediu Buzău din perioada 2010 – 2011, Gabriela Brezeanu, a fost filmată în timp ce dansa provocator la o petrecere şi îşi organiza şedinţe foto erotice.

Un filmuleţ şi un set de fotografii în care angajata Gărzii de Mediu apare în ipostaze sexy au circulat mult timp printre angajaţii instituţiei. În film, Gabriela Brezeanu în vârstă de 39 de ani apare în timp ce execută un dans erotic, folosindu-se de un scaun şi un bidon de plastic, înaintea unui banchet de final de an al Gărzii de Mediu.În fotografii, tânăra care pe timpul zilei aplica amenzi de milioane de lei apare aproape goală.

simeon stalpnicul png

Gabriela Brezeanu spune că este victima unei răzbunări care poate veni atât din partea unui patron supărat de amenzile primite, cât şi din partea unor colegi deranjaţi de prezenţa sa în structurile instituţiei. Tânăra este convinsă că nu există motive să fie sancţionată disciplinar, întrucât ”nu e treaba nimănui ce face în particular”, dincolo de orele de serviciu.

Gabriela Brezeanu exclude şi varianta că ar fi victima vreunei eventuale vendete politice, spunând că în 2010 a ajuns la şefia Gărzii de Mediu Buzău în urma unui concurs şi nu propulsată politic de către PDL, aşa cum s-a vehiculat.

”Eu am fost o dată la conducere şi uite ce se întâmplă. Nu mai ţintesc asemena funcţii”, a declarat sexy-comisara.

Conducerea Gărzii de Mediu Buzău va porni o anchetă disciplinară. Comisarul şef, Carmen Ichim, spune că până în prezent conduita Gabrielei Brezeanu nu a pus probleme, decât la capitolul vestimentaţie.

”Este o umbră pe instituţia noastră dar sper ca opinia publică să poată face distincţia. Astăzi comisarii nu au mai ieşit pe teren, pentru a evita eventuale situaţii neplăcute”, a declarat Carmen Ichim, comisarul şef al Gărzii de Mediu Buzău.

Gabriela Brezeanu a fost şef al Gărzii de Mediu Buzău din 2010 şi până în 2011, fiind înlocuită de Carmen Ichim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net