Comunitatea gay a dat în clocot! S-a descoperit un bordel pentru homosexuali

Ultima actualizare:

    Captură video
Captură video

Autorităţile au aflat de existenţa bordelului de homosexuali din Cluj după ce doi dintre clienţi au depus plângere la poliţie pentru tâlhărie.

Mare le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit că într-un apartament din Cluj Napoca se practica prostituţia sub paravanul unui salon de masaj.

Vladimir P., însurat şi tată a doi copii, a făcut plângere împotriva Ralucăi, pe numele real Sorin R, care l-a jefuit.

"A intrat în casă, dar când a văzut că în locuință se mai află un alt bărbat a refuzat să întrețină relații sexuale pe motiv că este pudic și că dorește să nu mai fie nimeni în apartament. A fost acolo un scandal legat de faptul că Raluca i-a reproșat lui Vladimir P. că nu și-a adus prezervativul și că acest lucru este obligația clientului. Un astfel de act sexual era taxat cu 130 de lei. La un moment dat, Vladimir P. a mers până la baie, dar cele două persoane din apartament i-au sustras din portomoneul din haină suma de 1.100 de lei", spune un polițist clujean, pentru EVZ.

Cea de-a doua plângere a fost înregistrată la începutul lunii aprilie pe numele lui Sebastian V., pe numele de scenă Shakira, a fost acuzat de către prietenul lui, Paul N., că i-a furat telefonul mobil.

"La întoarcerea din club, Paul N. a întreținut raporturi sexuale cu un alt homosexual și nu cu Shakira. De aici a pornit scandalul. De supărare, Sebastian V. i-a furat prietenului telefonul ", spune un anchetator.

Shakira nu recunoaşte nimic şi susţine că lucrurile au stat cu totul altfel."L-am ajutat. I-am scos telefonul de la amanet. Eu am ieșit la plimbare pentru a-i lăsa se se odihnească. Nu ştiu unde şi-a pierdut telefonul", a spus "Shakira".

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net