Concert caritabil pentru copiii cu probleme cardiace

Ultima actualizare:

    Concertul caritabil va avea loc pe 19 iunie, la Curtea de Argeș
Concertul caritabil va avea loc pe 19 iunie, la Curtea de Argeș

Una dintre cele mai promițătoare voci din Statele Unite vine în Romania pentru un concert caritabil emoționant. Ava Sauer, fondatoarea apreciatei trupe The Archive Ravens va cânta la Curtea de Arges, pe 19 iunie, ora 18:00, la Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” cu sufletul alături de copilașii a căror viață depinde de o operație dificilă.

Tânăra artistă a acceptat invitația Fundației Polisano de a-și pune talentul, charisma și vocea superbă în slujba unei cauze nobile. Toate fondurile strânse la concertul caritabil vor fi folosite pentru intervenții chirurgicale complexe la copii diagnosticați cu afecțiuni cardiace grave, care le pun viața în pericol.

”Sunt extrem de onorată și de bucuroasă că pot face parte din acest proiect special. Consider că un artist are și o misiune socială importantă și de aceea nu am ezitat nici un moment să accept această invitație, mai ales că este vorba despre salvarea vieții unor copii, care vor fi redați familiilor. Familia a fost întotdeauna foarte importantă pentru mine, părinții m-au susținut și nu și-ar fi imaginat viața fără mine. În plus, majoritatea amintirilor mele din copilărie și din adolescență sunt legate de tatăl meu, un om cu un suflet uriaș, care mereu salva oameni și lucruri, mereu avea grijă de tot ce era în jurul său”, spune Ava Sauer.

Pasionată de istoria muzicii și de tradițiile culturale din diverse țări, Ava aduce un aer proaspăt și interesant în muzica de azi, îmbinând tehnicile moderne cu elementele autentice specifice diverselor culturi. Primul album al trupei The Archive Ravens, Trobairitz, este o colecție de piese originale, fiecare dintre ele purtându-l pe ascultător într-un colț diferit al lumii. Veți recunoaște o baladă în stilul trubadurilor, un cântec de leagăn japonez, o piesă cu influențe samba sau o interesantă compoziție stil James Bond.

”Mesajul principal este că muzica ne unește, ne poate face să apreciem natura și să ne reîncărcăm cu energie pozitivă”, este de părere artista din Statele Unite, pe care o puteți vedea și în România, cântând pentru o cauză nobilă.

În România, se nasc în fiecare an peste 1500 copii cu malformaţii cardiace grave, majoritatea dintre acestea necesitând operaţii. Doar 300-400 dintre aceştia beneficiază de intervenţia salvatoare într-unul dintre cele două spitale româneşti, iar restul trebuie să găsească soluţii în străinătate, la costuri mult mai mari.

„De 4 ani, la Fundaţia Polisano organizăm misiuni umanitare cu ajutorul unor echipe medicale internaţionale din Anglia şi Suedia, pentru ca aceşti copii să fie operaţi în România, cu sprijinul medicilor experţi din străinătate. Până acum, am organizat şi sprijinit financiar între 30 şi 40 operaţii cardiace pe an pentru copiii români care nu mai aveau nicio soluţie. În iunie 2019, alţi 10 copilaşi aflaţi pe lista noastră de aşteptare vor primi intervenţiile vitale, iar pentru a strânge fondurile necesare ne bucurăm de ajutorul sponsorilor, donatorilor, dar şi artiştilor precum The Archive Ravens. Doar prin unirea eforturilor tuturor am reuşit până acum să salvăm vieţi, şi vom putea continua să-i ajutăm pe copiii mai puţin norocoşi”,  spune Cătălina Costache, directorul executiv al Fundaţiei Polisano.

Evenimentul va avea loc în data de 19 iunie, ora 18.00, la Centrul de Cultura și Arte ”George Topîrceanu” din Curtea de Argeș. Accesul se face pe baza de donatii voluntare, donatia minimă recomandată fiind de 20 de lei. Bilete puteți cumpăra de aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net