Concert extraordinar la Teatrul Naţional

Ultima actualizare:

    Manrico Padovani
Manrico Padovani

Luni, 8 ianuarie, Fundaţia Calea Victoriei organizează la Teatrul Naţional Bucureşti „Concertul Extraordinar de Anul Nou”, avându-l de această dată invitat pe celebrul violonist elvețian Manrico Padovani. Supranumit „magicianul viorii”, acesta va interpreta la vioara sa Stradivarius-Vuillaume “Messiah” celebrul Concert nr. 1, în Re Major, de Niccolo Paganini, alături de cunoscuta Orchestră Symphactory. Biletele costă 90, 110 sau 130 de lei.

Direcţia 5 face show la Berărie

simeon stalpnicul png

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România, Direcţia 5, va încinge atmosfera la Berăria H din Bucureşti. Concertul va avea loc marţi, 9 ianuarie, şi va include toate hit-urile trupei, de la celebra piesă “Am nevoie de tine” și până la mai recentele single-uri “O fată ca ea”, “Forever love” sau “Salut! Ce faci?”. Concertul va începe la ora 22.00, iar biletele costă 40, 60 sau 85 de lei. 

Lacul lebedelor pe gheaţă, două spectacole la Cluj-Napoca

simeon stalpnicul png

După o pauză de doi ani, membrii Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revin la începutul acestui an la Cluj-Napoca, anunţă eventim.ro. Prezența celor mai renumiţi balerini-patinatori ai lumii, întâmpinată mereu cu sală plină și multă bucurie, a devenit tradiție în orașul din inima Transilvaniei. Spectatorii vor avea ocazia să vadă cel mai iubit spectacol de balet al tuturor timpurilor – Lacul Lebedelor, de Piotr Ilici Ceaikovski.  Evenimentul va avea loc duminică, 14 ianuarie 2018 și va avea două reprezentații – una de la ora 16.00 și cealaltă de la ora 19.00, la Opera Națională Română. Biletele au preţuri cuprinse între 169 şi 347 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net