Concurs Click!MANIA: «Lozul norocos mi-a adus 1.000 de lei! »

Ultima actualizare:

    Florica Gruia a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat Foto: Click!
Florica Gruia a câştigat 1.000 de lei cu ziarul preferat Foto: Click!

Nici că se putea zi mai bună pentru bucureşteanca Florica Gruia, care s-a ales cu 1.000 de lei la Click!MANIA după ce a cumpărat ziarul nostru. Este primul ei câştig la cel mai tare concurs din presa românească.

Când a deschis ziarul, cititoarea noastră a crezut că ochii îi joacă feste. „Vineri, am luat Click! de la acelaşi chioşc de unde îl cumpăr de ani buni. Am deschis lozul şi nu mi-a venit să cred când am văuzt atâtea zerouri. Mi-am pus ochelarii, i-am dat jos, i-am pus iar, însă vedeam aceeaşi sumă. Dumnezeule, chiar câştigasem 1.000 de lei”, îşi aminteşte cititoarea noastră, în vârstă de 76 de ani.

Banii o vor ajuta pentru a acoperi costurile unei intervenţii chirurgicale la ochi, pe care a amânat-o mai mulţi ani. Lozul Click!MANIA i-a adus Germinei Santarelli (70 de ani) un set cu râşniţă şi ibric electric. „Este primul meu câştig. Vă mulţumesc! Sunteţi ziarul meu de suflet şi vă citesc de când sunteţi pe piaţă. Paginile mele preferate sunt cele de Sănătate”, ne-a spus pensionara, care abia aşteaptă să-şi bea cafeaua preparată cu premiul câştigat. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 10.861 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.


    Lozul norocos i-a  adus Germinei Santarelli un ibric electric şi o râşniţă
Lozul norocos i-a adus Germinei Santarelli un ibric electric şi o râşniţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net