Condamnat pentru viol asupra unui copil de 6 ani, un pedofil din Iași și-a motivat fapta: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa“

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Incredibilă mărturia unui bărbat din Iași, judecat și găsit vinovat pentru viol asupra unui copil de 6 ani! Pedofilul și-a justificat monstruoasa faptă în fața magistraților: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa.“.

Datorită acestui motiv, Marian Loghin (44 ani) a beneficiat de o reducere de pedeapsă substanţială: magistraţii au decis să execute șase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire, scrie adevarul.ro. Potrivit Codului Penal, pentru viol asupra unui minor pedeapsa maximă este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală - de 10 ani. Conform sentinței, individul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei. Decizia nu este definitivă. 

Victima, colegă de clasă cu fiul agresorului 

Marian Loghin locuieşte în localitatea Maxut din judeţul Iaşi, alături de rude şi fiul său minor, pe aceeaşti stradă cu victima, un băiat de 6 ani. Culmea, coleg de clasă cu băiatul său. Soția lui Loghin munceşte în Cipru de mai mulţi ani şi se întoarce acasă de două ori pe an. 

Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, când victima şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator. La un moment dat, bărbatul şi-a trimis fiul la un magazin, pentru a putea rămâne singur cu victima. “În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece penisul”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei.

După fiecare act sexual, pedofilul îi dădea copilului 2-3 lei

Agresorul a întreţinut şi un act sexual oral cu copilul, la finalul căruia i-a cerut minorului să rămână “secretul lor”. Ulterior, între iulie 2017 şi decembrie 2018, individul a violat de 5-6 ori victima, de fiecare dată copilul provocându-i plăcere prin sex oral. Ultima agresiune sexuală a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul la agresor. După consumarea actelor sexuale, individul îi oferea 2-3 lei copilului şi îi cerea să nu povestească nimănui ce au făcut.

La audieri, individul a oferit o explicaţie şocantă. ”Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-și strice casa”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Invocând această recunoaştere, judecătorii de la Hârlău nu au acordat pedeapsa maximă individului. Acesta a primit șase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire. 

Citește și: 

Semnele clare care îți arată că ai în fața ta un pedofil

Cum păcălesc pedofilii copiii. 5 metode pe care trebuie să le știe orice părinte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net