Conduce autobuzele din Iași pe tocuri cui și în rochii. Uite șoferul care vrea să-și schimbe identitatea

Ultima actualizare:

    Bogdan își dorește să devină femeieFoto: bzi.ro
Bogdan își dorește să devină femeieFoto: bzi.ro

Îmbrăcat în rochii elegante și purtând pantofi cu toc cui ai zice că merge la defilare pe podium, însă el conduce ditamai autobuzul. Un ieșean de 38 de ani, șofer la CTP Iași, nu își ascunde identitatea de gen și spune că îți dorește să-și schimbe numele și să-și pună silicoane.

Călătorii care îl văd la volanul autobuzului își fac cruce. Însă acest lucru nu-l deranjează pe Bogdan (38 de ani), un tânăr transgender din Iași. Este obișnuit cu astfel de reacții și din partea colegilor de la Compania de Transport Public Iași: ”Știu că lumea vorbește pe la colțuri, dar este viața mea personală și mi-am asumat tot din prima zi. Nu știu ce înseamnă normal pentru unii, dar eu mă îmbrac cum mă simt eu bine. Știam de la început că o să fie persoane care o să discute. Nu mă deranjează că vorbesc, îi văd și mă fac că nu-i văd. Conducerea companiei CTP a acceptat după ce liderul de sindicat a propus situația mea într-o ședință. Unii colegi, dispeceri sau cei care sunt responsabili de trafic, nu au dorit să mă lase să exercit munca, pe motiv că nu am ținuta corespunzătoare”, și-a spus Bogdan povestea pentru bzi.ro


    Bogdan se îmbracă în femeie de câțiva aniFoto: bzi.ro
Bogdan se îmbracă în femeie de câțiva aniFoto: bzi.ro

Cei care nu pot accepta felul special de a fi al lui Bogdan sunt părinții lui. În fața acestora, tânărul se comport normal: ”Când merg acasă sunt un om normal, pentru că ei sunt mai reticenți, au probleme de sănătate și încerc să-i feresc. Nu mă exteriorizez în fața lor, tata este cardiac”, mai spune Bogdan.

Părăsit de soție și copil    

Bogdan a fost căsătorit și are un băiat. Când soția a aflat că acesta este transgender, s-a hotărât să-l părăsească. ”Eu am făcut terapie o perioadă, deoarece situația mea este mai veche. Persoanele în situația mea încearcă să ascundă adevărul din cauza răutăților din jur, dar făcând terapie mi-am dat seama că ceea ce simt e mai important. Viața mea personală este mai importantă. Nu mi-am schimbat orientarea sexuală, chiar dacă am făcut această schimbare, eu îmi doresc o relație tot cu o femeie. În prezent am o prietenă și mă înțelege. Eu mă simt bine când mă îmbrac ca o femeie, cum o femeie se simte bine să se îmbrace în rochie, așa mă simt și eu. (…) Fosta soție nu a fost de acord și ne-am despărțit, iar copilul nostru a rămas cu ea și nu cunoaște situația. Eu am locuit 10 ani în Spania și acolo oamenii sunt mai deschiși. În occident este altfel concepția și fiecare om își duce viața liniștit”, a mai precizat Bogdan.

Își dorește să devină femeie

Bogdan își dorește să se transforme în femeie și pentru asta a apelat la mai multe tratamente corporale. Urmează în viitor să treacă la o altă etapă, aceea de a face operații chirurgicale și estetice, inclusiv de a-și pune silicoane.

Colegii de la CTP Iași discutau despre situația lui Bogdan, dar nimeni nu a încercat să vorbească cu el și să-i afle povestea. Mulți cred că acesta are nevoie de ajutor psihologic, având în vedere că nu a fost așa dintotdeauna. Colegii cred că Bogdan ar fi suferit din dragoste și de aici s-a ajuns în această situație.

Citește și:

Bărbatul perfect s-a făcut femeie. S-a vrut Ken, iar acum e Barbie

Desfigurat, primul bărbat care şi-a făcut operaţie de schimbare de sex în România trăieşte o adevărată dramă

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net