Confruntare explozivă între Turcescu și Dragnea pe holurile Parlamentului

Ultima actualizare:

    Confruntare între Dragnea și TurcescuFoto: captură DIGI24
Confruntare între Dragnea și TurcescuFoto: captură DIGI24

Robert Turcescu, deputat din partea PMP, l-a luat la rost pe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, chiar pe holurile Parlamentului. Scena a avut loc în prezența reporterilor aflați la fața locului, luni, 9 ianuarie. Motivul? Convocarea unei ședințe extraordinare la care Dragnea nu a binevoit a participa, deși el a fost cel care i-a somat pe deputați să se întrunească.

Robert Turcescu a intrat în direct pe contul lui de Facebook, acolo unde și-a spus of-ul: "Eram la piață, îmi făceam cumpărăturile. Am aflat de la radio, în timp ce-mi urcam cumpărăturile în mașină, că avem sesiune extraordinară convocată de domnul Dragnea și vreau să vă arăt că am ajuns la Parlament într-o goană, pentru a nu întârzia la această sesiune extraordinară și uitați cum arată Camera Deputaților. Dragnea nici măcar nu a ajuns, sunt câțiva colegi de-ai mei, în rest nu e nimeni. Ca să fie foarte clar. Nici măcar cei din PSD. E o mizerie ce au făcut. La ora 16:30 au anunțat că vom avea sesiune extraordinară. Nu sunt nici măcar 50 de deputați și nu că n-ar fi vrut să vină, dar asta e bătaia de joc a lui Dragnea. Încercăm să ne facem datoria de parlamentari, dar ceea ce face Dragnea este pur și simplu o mizerie. Să convoci o ședință extraordinară a Camerei Deputaților la ora 16:30 pentru 17:00... Cum să vină parlamentarii, chiar și din Prahova sau București într-o jumătate de oră? Am aflat de la radio, fiind în piață, și am venit în Parlament. În sală sunt 35 de oameni".

Imediat după ce această ședință a luat sfârșit, Turcescu l-a întâlnit pe Dragnea pe holurile Camerei Deputaților, unde nu s-a lăsat până nu i-a adresat câteva întrebări: "Ați convocat o ședință extraordinară pentru ora 17.00. Eram la piață, am sărit în mașină și am venit. Am ajuns la 17:03. Dumneavoastră de ce nu ați fost acolo?"

"Pentru că am făcut alte lucruri în birou. Domnule Turcescu, v-a ieșit acest circ, vă rog să continuați ", a venit și replica lui Liviu Dragnea, după care s-a îndepărtat și a plecat.

“Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine”, a conchis vicepreședintele PMP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net