Conservatorii mizează pe sprijinul UDMR şi al lui Tăriceanu la guvernare

Ultima actualizare:

    Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator. (Foto: Marian Iliescu/Adevărul)
Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator. (Foto: Marian Iliescu/Adevărul)

Partidul Conservator nu are nimic împotrivă ca UDMR să intre în coaliţia de guvernare sau să sprijine Guvernul din Parlament, iar Călin Popescu Tăriceanu are libertatea de a susţine Executivul din postura de deputat, a declarat liderul PC, Daniel Constantin.

"Prim-ministrul a făcut tot posibilul să păstreze USL, iar acum face toate eforturile pentru a identifica o majoritate parlamentară care să susţină Guvernul", a spus Constantin, potrivit Mediafax.

El a precizat că Executivul va continua acelaşi program de guvernare.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia, miercuri, din organizaţia PNL Sector 1.

Înaintea acestei discuţii, într-o conferinţă de presă, Tăriceanu a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că, miercuri, a fost sunat de către premierul Victor Ponta, care i-a propus să discute despre susţinerea noului Guvern.

Anterior, Ponta afirmase că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare, marţi, Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR, susţinând că, până acum, nu au existat astfel de discuţii.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net