Consilierul lui Oprescu a recunoscut că a luat mită și vrea să fie liber

Ultima actualizare:

    Solomon Wigler a recunoscut că a luat mităfoto: arhiva personală
Solomon Wigler a recunoscut că a luat mităfoto: arhiva personală

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului suspendat al Capitalei, a recunoscut că a luat mită 204.000 de euro și a cerut magistraților Curții de Apel București să-l pună în libertate. Acesta a declarat că nu mai rezistă în arest și, mai mult decât atât, riscă să-și piardă familia din cauza acestui scandal în care a fost implicat.

UPDATE: Wigler rămâne în arest preventiv. Consilierul penal al lui Oprescu rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel a respins solicitarea sa de a fi plasat în arest la domiciliu.

Solomon Wigler s-a căit de păcate la Curtea de Apel București. El a cerut judecătorilor și procurorilor DNA să-l cruțe de închisoare pe motiv că familia lui e pe punctul de a-l părăsi din cauza acuzațiilor care i se aduc. Acesta le-a spus judecătorilor că soția lui intenționează să divorțeze de el și că doar în libertate sau în arest la domiciliu îi poate dovedi că nu e un om chiar așa de rău. Consilierul personal al lui Oprescu a fost prins în flagrant luând 25.000 de euro mită pentru aprobarea unor planuri urbanistice zonale, aferente construirii unor supermarketuri în București. El încasase până în ziua flagrantului 204.000 de euro, dintr-un total de 230.000 de euro solicitați. El a mai adus și alte argumenete în fața judecătorilor, în încercarea de a scăpa de arest, cum ar fi dechiderea față de bucureșteni, pe care i-a primit în audiență. În plus, acesta a spus că ar fi încercat ca multe dintre proiectele care sunt în desfășurare să fie finalizate la timp, muncind zi și noapte, scrie digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net