Constanța. Singur acasă, un copil de șase ani a căzut de la etajul 4. Părinții erau la serviciu

Ultima actualizare:

    Copilul era singur acasă atunci când a căzut de la balcon Sursă foto: Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)
Copilul era singur acasă atunci când a căzut de la balcon Sursă foto: Arhivă Click! (imagine cu caracter ilustrativ)

Un copil de şase ani a ajuns, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Constanţa. Copilul se afla singur acasă, nesupraveghat, pentru că ambii părinți erau la serviciu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că joi a fost solicitat să intervină pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa după ce un copil de şase ani a căzut de la etaj. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul a fost transportat cu echipajul de terapie intensivă mobilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acesta fiind inconștient. Medicii se luptă pentru a-i salva viața. 

O reprezentantă a IPJ Constanţa a declarat:" Astăzi în jurul orei 10, poliţiştii din cadrul secţiei 5, Constanţa, au fost sesizaţi despre un copil de 6 ani care ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc. La faţa locului s-a constatat că copilul era singur la domiciliu şi părinţii erau la muncă. A fost întocmit un dosar de cercetară penală. La finalul cercetării penale vor fi dispuse măsuri legale". 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net